GENERAL DATA SYSTEMS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • GENERAL DATA SYSTEMS
Private companiesMetal Mining • GENERAL DATA SYSTEMS

Contactgegevens GENERAL DATA SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL DATA SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL DATA SYSTEMS

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue de la Régence 43,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 77 63 04 223 77 63

Fax (fax): 04 222 20 91 04 222 20 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL DATA SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL DATA SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL DATA SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL DATA SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL DATA SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL DATA SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL DATA SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL DATA SYSTEMS
Products information GENERAL DATA SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE06418457031
Ondernemingsnummer: 5347015380
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GENERAL DATA SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL DATA SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for GENERAL DATA SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL DATA SYSTEMS
Addition kinds of activities for GENERAL DATA SYSTEMS

362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
51370408. hoedenzaak | Millinery

Werken bij GENERAL DATA SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL DATA SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL DATA SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL DATA SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van GENERAL DATA SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL DATA SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL DATA SYSTEMS. Laat een reactie achter voor GENERAL DATA SYSTEMS. GENERAL DATA SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL DATA SYSTEMS. Leave a respond for GENERAL DATA SYSTEMS. GENERAL DATA SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL DATA SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten GENERAL DATA SYSTEMS
Location of GENERAL DATA SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of GENERAL DATA SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL DATA SYSTEMS GENERAL DATA SYSTEMS: Janclaes Cindy | Verhaegen Meubelen | INSTITUUT VOOR KENNISMANAGEMENT | Para NV | Construma N.V.

Other related companies as GENERAL DATA SYSTEMS: Janclaes Cindy | Verhaegen Meubelen | INSTITUUT VOOR KENNISMANAGEMENT | Para NV | Construma N.V.

GENERAL DATA SYSTEMS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL DATA SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418457031. Het bedrijf GENERAL DATA SYSTEMS bevindt zich op het adres: Rue de la Régence 43,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GENERAL DATA SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL DATA SYSTEMS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL DATA SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL DATA SYSTEMS, openstaande posities, locatie van GENERAL DATA SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GENERAL DATA SYSTEMS is a company, that was registered 1996 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is GENERAL DATA SYSTEMS, company assigned to the tax number BE06418457031. The company GENERAL DATA SYSTEMS is located at the address: Rue de la Régence 43,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GENERAL DATA SYSTEMS were not found.
The main activity of GENERAL DATA SYSTEMS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL DATA SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of GENERAL DATA SYSTEMS, open positions, location of GENERAL DATA SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL DATA SYSTEMS, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL DATA SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL DATA SYSTEMS, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL DATA SYSTEMS, employees, financial statistics.