Utimaco Safeware NV

Contactgegevens Utimaco Safeware NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Utimaco Safeware NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Utimaco Safeware NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Interleuvenlaan 15G,3001, België

Telefoon (phone): 016 44 01 35 016 44 01 35

Fax (fax): 016 44 01 40 016 44 01 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Utimaco Safeware NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Utimaco Safeware NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Utimaco Safeware NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Utimaco Safeware NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Utimaco Safeware NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Utimaco Safeware NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Utimaco Safeware NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Utimaco Safeware NV
Products information Utimaco Safeware NV

BTW identificatienummer (tax): BE09949737548
Ondernemingsnummer: 7842285156
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Utimaco Safeware NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Utimaco Safeware NV
(Get full report from official database of BE for Utimaco Safeware NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Utimaco Safeware NV
Addition kinds of activities for Utimaco Safeware NV

2611. Pulpmolens | Pulp mills
14750000. Fosfaat steen | Phosphate rock
20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
39140208. Bakken, nikkel zilver | Trays, nickle silver
50840510. Metaalbewerkingsmachines | Metalworking machinery
51310203. Toetsen | Buttons
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end

Werken bij Utimaco Safeware NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Utimaco Safeware NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Utimaco Safeware NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Utimaco Safeware NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

Zoek naar antwoorden van Utimaco Safeware NV in sociale netwerken
Look for responds of Utimaco Safeware NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Utimaco Safeware NV. Laat een reactie achter voor Utimaco Safeware NV. Utimaco Safeware NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Utimaco Safeware NV. Leave a respond for Utimaco Safeware NV. Utimaco Safeware NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Utimaco Safeware NV op de google maps. Adres en contacten Utimaco Safeware NV
Location of Utimaco Safeware NV on the google maps. Address and contacts of Utimaco Safeware NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Utimaco Safeware NV Utimaco Safeware NV: BRABO TECHNICS | ACTION SHOP ATHOIS SPRL | Jovado BVBA | AES Staelens | e.u. Immobilien GMBH

Other related companies as Utimaco Safeware NV: BRABO TECHNICS | ACTION SHOP ATHOIS SPRL | Jovado BVBA | AES Staelens | e.u. Immobilien GMBH

Utimaco Safeware NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Utimaco Safeware NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09949737548. Het bedrijf Utimaco Safeware NV bevindt zich op het adres: Interleuvenlaan 15G,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Utimaco Safeware NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Utimaco Safeware NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Utimaco Safeware NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Utimaco Safeware NV, openstaande posities, locatie van Utimaco Safeware NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Utimaco Safeware NV is a company, that was registered 2011 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Utimaco Safeware NV, company assigned to the tax number BE09949737548. The company Utimaco Safeware NV is located at the address: Interleuvenlaan 15G,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Utimaco Safeware NV were not found.
The main activity of Utimaco Safeware NV is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Utimaco Safeware NV is not available. You also can look at reviews of Utimaco Safeware NV, open positions, location of Utimaco Safeware NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Utimaco Safeware NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Utimaco Safeware NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Utimaco Safeware NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Utimaco Safeware NV, employees, financial statistics.