JOINT POWER

Contactgegevens JOINT POWER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOINT POWER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOINT POWER

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 571,1180, België

Telefoon (phone): 02 343 05 75 02 343 05 75

Fax (fax): 02 343 99 09 02 343 99 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOINT POWER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOINT POWER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOINT POWER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOINT POWER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOINT POWER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOINT POWER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOINT POWER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOINT POWER
Products information JOINT POWER

BTW identificatienummer (tax): BE07845855712
Ondernemingsnummer: 8818969726
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JOINT POWER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOINT POWER
(Get full report from official database of BE for JOINT POWER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOINT POWER
Addition kinds of activities for JOINT POWER

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
615302. Factoring diensten | Factoring services
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
14819900. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
26310504. tagboard | Tagboard
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical

Werken bij JOINT POWER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOINT POWER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOINT POWER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOINT POWER. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

Zoek naar antwoorden van JOINT POWER in sociale netwerken
Look for responds of JOINT POWER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOINT POWER. Laat een reactie achter voor JOINT POWER. JOINT POWER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOINT POWER. Leave a respond for JOINT POWER. JOINT POWER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOINT POWER op de google maps. Adres en contacten JOINT POWER
Location of JOINT POWER on the google maps. Address and contacts of JOINT POWER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOINT POWER JOINT POWER: Address BVBA | Den Anker NV | IJVER BVBA | COSEDI ASBL | Belgame SA

Other related companies as JOINT POWER: Address BVBA | Den Anker NV | IJVER BVBA | COSEDI ASBL | Belgame SA

JOINT POWER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is JOINT POWER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07845855712. Het bedrijf JOINT POWER bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 571,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JOINT POWER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOINT POWER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOINT POWER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOINT POWER, openstaande posities, locatie van JOINT POWER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOINT POWER is a company, that was registered 2005 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is JOINT POWER, company assigned to the tax number BE07845855712. The company JOINT POWER is located at the address: Alsembergsesteenweg 571,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JOINT POWER were not found.
The main activity of JOINT POWER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOINT POWER is not available. You also can look at reviews of JOINT POWER, open positions, location of JOINT POWER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOINT POWER, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOINT POWER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOINT POWER, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOINT POWER, employees, financial statistics.