ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA

Contactgegevens ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA

Regio (region): Wortegem-Petegem (Wortegem), België

Adres (address): Oudenaardseweg 41,9790, België

Telefoon (phone): 056 68 70 27 056 68 70 27

Fax (fax): 056 68 71 10 056 68 71 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA
Products information ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05694183349
Ondernemingsnummer: 9890686035
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA
(Get full report from official database of BE for ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA
Addition kinds of activities for ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA

519801. verven | Paints
26210501. Kunst papier | Art paper
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
31499901. Atletische schoenen, behalve rubber of plastic | Athletic shoes, except rubber or plastic
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
51629902. Kunststoffolie | Plastics film

Werken bij ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. Laat een reactie achter voor ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. Leave a respond for ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA. ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA op de google maps. Adres en contacten ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA
Location of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA on the google maps. Address and contacts of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: Lyjane | Integrated Human Resources | BRANDHOME BVBA | Noma's Koeling BVBA | Lesire Software Engineering

Other related companies as ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA: Lyjane | Integrated Human Resources | BRANDHOME BVBA | Noma's Koeling BVBA | Lesire Software Engineering

ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem (Wortegem), België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05694183349. Het bedrijf ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA bevindt zich op het adres: Oudenaardseweg 41,9790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, openstaande posities, locatie van ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is a company, that was registered 2008 in Wortegem-Petegem (Wortegem) region, Belgium. Full name of company is ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, company assigned to the tax number BE05694183349. The company ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is located at the address: Oudenaardseweg 41,9790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA were not found.
The main activity of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA is not available. You also can look at reviews of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, open positions, location of ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, Wortegem-Petegem (Wortegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, Wortegem-Petegem (Wortegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO SERVICE ANDRE BVBA, employees, financial statistics.