CHARLIER Ets-NUMELEC SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CHARLIER Ets-NUMELEC SA
Private companiesWater Transportation • CHARLIER Ets-NUMELEC SA

Contactgegevens CHARLIER Ets-NUMELEC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLIER Ets-NUMELEC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLIER Ets-NUMELEC SA

Regio (region): Soumagne (Ayeneux), België

Adres (address): Chaussée de Wégimont 142,4630, België

Telefoon (phone): 04 377 21 17 04 377 21 17

Fax (fax): 04 377 39 96 04 377 39 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLIER Ets-NUMELEC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLIER Ets-NUMELEC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLIER Ets-NUMELEC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLIER Ets-NUMELEC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLIER Ets-NUMELEC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLIER Ets-NUMELEC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLIER Ets-NUMELEC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLIER Ets-NUMELEC SA
Products information CHARLIER Ets-NUMELEC SA

BTW identificatienummer (tax): BE06231689453
Ondernemingsnummer: 9545989990
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CHARLIER Ets-NUMELEC SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLIER Ets-NUMELEC SA
(Get full report from official database of BE for CHARLIER Ets-NUMELEC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLIER Ets-NUMELEC SA
Addition kinds of activities for CHARLIER Ets-NUMELEC SA

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
22519902. Panty slang | Panty hose
32720205. Meter dozen, beton | Meter boxes, concrete
58120314. Snack bar | Snack bar
79110200. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services

Werken bij CHARLIER Ets-NUMELEC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLIER Ets-NUMELEC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLIER Ets-NUMELEC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLIER Ets-NUMELEC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Danone (dagploeg - TIJDELIJKE functie) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team een gemotiveerde orderpicker voor de tijdelijke versterking van de dagploeg. De ene week zal je werken op maandag en van woendag tem vrijdag, de week erna werk je van woensdag tem zaterdag. Tijdelijke functie van enkele weken tot enkele maanden!

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van CHARLIER Ets-NUMELEC SA in sociale netwerken
Look for responds of CHARLIER Ets-NUMELEC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLIER Ets-NUMELEC SA. Laat een reactie achter voor CHARLIER Ets-NUMELEC SA. CHARLIER Ets-NUMELEC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLIER Ets-NUMELEC SA. Leave a respond for CHARLIER Ets-NUMELEC SA. CHARLIER Ets-NUMELEC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLIER Ets-NUMELEC SA op de google maps. Adres en contacten CHARLIER Ets-NUMELEC SA
Location of CHARLIER Ets-NUMELEC SA on the google maps. Address and contacts of CHARLIER Ets-NUMELEC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLIER Ets-NUMELEC SA CHARLIER Ets-NUMELEC SA: BRABANDT-VAN HUMBEECK SPRL | Vyncke | DOMS RAYMOND | Decocenter Roose | Arco Information NV

Other related companies as CHARLIER Ets-NUMELEC SA: BRABANDT-VAN HUMBEECK SPRL | Vyncke | DOMS RAYMOND | Decocenter Roose | Arco Information NV

CHARLIER Ets-NUMELEC SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Soumagne (Ayeneux), België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLIER Ets-NUMELEC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06231689453. Het bedrijf CHARLIER Ets-NUMELEC SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Wégimont 142,4630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CHARLIER Ets-NUMELEC SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARLIER Ets-NUMELEC SA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLIER Ets-NUMELEC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLIER Ets-NUMELEC SA, openstaande posities, locatie van CHARLIER Ets-NUMELEC SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHARLIER Ets-NUMELEC SA is a company, that was registered 1991 in Soumagne (Ayeneux) region, Belgium. Full name of company is CHARLIER Ets-NUMELEC SA, company assigned to the tax number BE06231689453. The company CHARLIER Ets-NUMELEC SA is located at the address: Chaussée de Wégimont 142,4630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CHARLIER Ets-NUMELEC SA were not found.
The main activity of CHARLIER Ets-NUMELEC SA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLIER Ets-NUMELEC SA is not available. You also can look at reviews of CHARLIER Ets-NUMELEC SA, open positions, location of CHARLIER Ets-NUMELEC SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLIER Ets-NUMELEC SA, Soumagne (Ayeneux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLIER Ets-NUMELEC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLIER Ets-NUMELEC SA, Soumagne (Ayeneux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLIER Ets-NUMELEC SA, employees, financial statistics.