REISBUREAU TYMERE

Contactgegevens REISBUREAU TYMERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REISBUREAU TYMERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REISBUREAU TYMERE

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kolonel Dusartplein 4,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 90 33 011 22 90 33

Fax (fax): 011 22 73 80 011 22 73 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REISBUREAU TYMERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REISBUREAU TYMERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REISBUREAU TYMERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REISBUREAU TYMERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REISBUREAU TYMERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REISBUREAU TYMERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REISBUREAU TYMERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REISBUREAU TYMERE
Products information REISBUREAU TYMERE

BTW identificatienummer (tax): BE04431030273
Ondernemingsnummer: 4023162841
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in REISBUREAU TYMERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REISBUREAU TYMERE
(Get full report from official database of BE for REISBUREAU TYMERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REISBUREAU TYMERE
Addition kinds of activities for REISBUREAU TYMERE

22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
35869900. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
38279912. monochromatoren | Monochromators
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
39499903. Boomerangs | Boomerangs
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center

Werken bij REISBUREAU TYMERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REISBUREAU TYMERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REISBUREAU TYMERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REISBUREAU TYMERE. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van REISBUREAU TYMERE in sociale netwerken
Look for responds of REISBUREAU TYMERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REISBUREAU TYMERE. Laat een reactie achter voor REISBUREAU TYMERE. REISBUREAU TYMERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REISBUREAU TYMERE. Leave a respond for REISBUREAU TYMERE. REISBUREAU TYMERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REISBUREAU TYMERE op de google maps. Adres en contacten REISBUREAU TYMERE
Location of REISBUREAU TYMERE on the google maps. Address and contacts of REISBUREAU TYMERE

Andere gerelateerde bedrijven als come REISBUREAU TYMERE REISBUREAU TYMERE: Arti-Design | Morel & Zn | Arcon N.V. | Laminage de Precision N.V. | Paardenmelkerij Het Brabanderhof

Other related companies as REISBUREAU TYMERE: Arti-Design | Morel & Zn | Arcon N.V. | Laminage de Precision N.V. | Paardenmelkerij Het Brabanderhof

REISBUREAU TYMERE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is REISBUREAU TYMERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431030273. Het bedrijf REISBUREAU TYMERE bevindt zich op het adres: Kolonel Dusartplein 4,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in REISBUREAU TYMERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REISBUREAU TYMERE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REISBUREAU TYMERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REISBUREAU TYMERE, openstaande posities, locatie van REISBUREAU TYMERE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REISBUREAU TYMERE is a company, that was registered 2006 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is REISBUREAU TYMERE, company assigned to the tax number BE04431030273. The company REISBUREAU TYMERE is located at the address: Kolonel Dusartplein 4,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in REISBUREAU TYMERE were not found.
The main activity of REISBUREAU TYMERE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REISBUREAU TYMERE is not available. You also can look at reviews of REISBUREAU TYMERE, open positions, location of REISBUREAU TYMERE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REISBUREAU TYMERE, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REISBUREAU TYMERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REISBUREAU TYMERE, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REISBUREAU TYMERE, employees, financial statistics.