Flanders Business-2-Business NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Flanders Business-2-Business NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Flanders Business-2-Business NV

Contactgegevens Flanders Business-2-Business NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flanders Business-2-Business NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flanders Business-2-Business NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Nassaustraat 16,2000, België

Telefoon (phone): 03 286 42 60 03 286 42 60

Fax (fax): 03 286 42 65 03 286 42 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flanders Business-2-Business NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flanders Business-2-Business NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flanders Business-2-Business NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flanders Business-2-Business NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flanders Business-2-Business NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flanders Business-2-Business NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flanders Business-2-Business NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flanders Business-2-Business NV
Products information Flanders Business-2-Business NV

BTW identificatienummer (tax): BE04189056396
Ondernemingsnummer: 2435363769
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Flanders Business-2-Business NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flanders Business-2-Business NV
(Get full report from official database of BE for Flanders Business-2-Business NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flanders Business-2-Business NV
Addition kinds of activities for Flanders Business-2-Business NV

34910000. Industriële afsluiters | Industrial valves
36710203. Electron buizen, NSK | Electron tubes, nsk
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association
87330101. Bacteriologisch onderzoek | Bacteriological research

Werken bij Flanders Business-2-Business NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flanders Business-2-Business NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flanders Business-2-Business NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flanders Business-2-Business NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van Flanders Business-2-Business NV in sociale netwerken
Look for responds of Flanders Business-2-Business NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flanders Business-2-Business NV. Laat een reactie achter voor Flanders Business-2-Business NV. Flanders Business-2-Business NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flanders Business-2-Business NV. Leave a respond for Flanders Business-2-Business NV. Flanders Business-2-Business NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flanders Business-2-Business NV op de google maps. Adres en contacten Flanders Business-2-Business NV
Location of Flanders Business-2-Business NV on the google maps. Address and contacts of Flanders Business-2-Business NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Flanders Business-2-Business NV Flanders Business-2-Business NV: Tilt Factory | Verhoeven Pallets & Recycling | Tradix SA | BALTEAU SA | Oxyflash N.V.

Other related companies as Flanders Business-2-Business NV: Tilt Factory | Verhoeven Pallets & Recycling | Tradix SA | BALTEAU SA | Oxyflash N.V.

Flanders Business-2-Business NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Flanders Business-2-Business NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04189056396. Het bedrijf Flanders Business-2-Business NV bevindt zich op het adres: Nassaustraat 16,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Flanders Business-2-Business NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flanders Business-2-Business NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flanders Business-2-Business NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flanders Business-2-Business NV, openstaande posities, locatie van Flanders Business-2-Business NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Flanders Business-2-Business NV is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Flanders Business-2-Business NV, company assigned to the tax number BE04189056396. The company Flanders Business-2-Business NV is located at the address: Nassaustraat 16,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Flanders Business-2-Business NV were not found.
The main activity of Flanders Business-2-Business NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Flanders Business-2-Business NV is not available. You also can look at reviews of Flanders Business-2-Business NV, open positions, location of Flanders Business-2-Business NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flanders Business-2-Business NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flanders Business-2-Business NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flanders Business-2-Business NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flanders Business-2-Business NV, employees, financial statistics.