Alpina Tours

Contactgegevens Alpina Tours: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpina Tours: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpina Tours

Regio (region): Liège 1 (Rocourt), België

Adres (address): Avenue des Pâquerettes 51,4000, België

Telefoon (phone): 04 246 33 33 04 246 33 33

Fax (fax): 04 246 03 80 04 246 03 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpina Tours: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpina Tours"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpina Tours"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpina Tours, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpina Tours. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpina Tours, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpina Tours. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpina Tours
Products information Alpina Tours

BTW identificatienummer (tax): BE04389831542
Ondernemingsnummer: 5346466064
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alpina Tours zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpina Tours
(Get full report from official database of BE for Alpina Tours)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpina Tours
Addition kinds of activities for Alpina Tours

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
37249908. Jet-assisted-opstartapparaten (jato) | Jet assisted takeoff devices (jato)
51220300. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
96410404. Regeling van landbouwmarketing, lokale overheid | Regulation of agricultural marketing, local government

Werken bij Alpina Tours: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpina Tours: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpina Tours. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpina Tours. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Alpina Tours in sociale netwerken
Look for responds of Alpina Tours in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpina Tours. Laat een reactie achter voor Alpina Tours. Alpina Tours bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpina Tours. Leave a respond for Alpina Tours. Alpina Tours on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpina Tours op de google maps. Adres en contacten Alpina Tours
Location of Alpina Tours on the google maps. Address and contacts of Alpina Tours

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpina Tours Alpina Tours: Anc Ets Vitess'ke SA | Uitgeverij Marcom BVBA | Rocor Belgie N.V. | Silidur S.A. | Sibelco - S.C.R

Other related companies as Alpina Tours: Anc Ets Vitess'ke SA | Uitgeverij Marcom BVBA | Rocor Belgie N.V. | Silidur S.A. | Sibelco - S.C.R

Alpina Tours is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Rocourt), België. De volledige naam van het bedrijf is Alpina Tours, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04389831542. Het bedrijf Alpina Tours bevindt zich op het adres: Avenue des Pâquerettes 51,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 261,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alpina Tours zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpina Tours is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpina Tours is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpina Tours, openstaande posities, locatie van Alpina Tours op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpina Tours is a company, that was registered 2004 in Liège 1 (Rocourt) region, Belgium. Full name of company is Alpina Tours, company assigned to the tax number BE04389831542. The company Alpina Tours is located at the address: Avenue des Pâquerettes 51,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 261,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alpina Tours were not found.
The main activity of Alpina Tours is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpina Tours is not available. You also can look at reviews of Alpina Tours, open positions, location of Alpina Tours on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpina Tours, Liège 1 (Rocourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpina Tours, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpina Tours, Liège 1 (Rocourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpina Tours, employees, financial statistics.