AIR CIRCUS BALLOON EVENTS

Contactgegevens AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR CIRCUS BALLOON EVENTS

Regio (region): Waasmunster, België

Adres (address): Grote Baan 255,9250, België

Telefoon (phone): 09 349 54 15 09 349 54 15

Fax (fax): 09 349 54 15 09 349 54 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR CIRCUS BALLOON EVENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR CIRCUS BALLOON EVENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR CIRCUS BALLOON EVENTS
Products information AIR CIRCUS BALLOON EVENTS

BTW identificatienummer (tax): BE08111999511
Ondernemingsnummer: 8910430908
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AIR CIRCUS BALLOON EVENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR CIRCUS BALLOON EVENTS
(Get full report from official database of BE for AIR CIRCUS BALLOON EVENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR CIRCUS BALLOON EVENTS
Addition kinds of activities for AIR CIRCUS BALLOON EVENTS

275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
422602. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
24260402. Blokken, hout: accessoires voor textielmachines | Blocks, wood: textile machinery accessories
25110202. Buffetten (meubels) | Buffets (furniture)
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
51691000. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores

Werken bij AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

Zoek naar antwoorden van AIR CIRCUS BALLOON EVENTS in sociale netwerken
Look for responds of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. Laat een reactie achter voor AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. AIR CIRCUS BALLOON EVENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. Leave a respond for AIR CIRCUS BALLOON EVENTS. AIR CIRCUS BALLOON EVENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR CIRCUS BALLOON EVENTS op de google maps. Adres en contacten AIR CIRCUS BALLOON EVENTS
Location of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS on the google maps. Address and contacts of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR CIRCUS BALLOON EVENTS AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: Goemaere Bouwwerken BVBA | Publirama NV | Stute-Montan BVBA | Alperco BVBA | ETS SCHELFHOUT S.A

Other related companies as AIR CIRCUS BALLOON EVENTS: Goemaere Bouwwerken BVBA | Publirama NV | Stute-Montan BVBA | Alperco BVBA | ETS SCHELFHOUT S.A

AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Waasmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08111999511. Het bedrijf AIR CIRCUS BALLOON EVENTS bevindt zich op het adres: Grote Baan 255,9250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 385,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AIR CIRCUS BALLOON EVENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, openstaande posities, locatie van AIR CIRCUS BALLOON EVENTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is a company, that was registered 2018 in Waasmunster region, Belgium. Full name of company is AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, company assigned to the tax number BE08111999511. The company AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is located at the address: Grote Baan 255,9250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 385,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AIR CIRCUS BALLOON EVENTS were not found.
The main activity of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS is not available. You also can look at reviews of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, open positions, location of AIR CIRCUS BALLOON EVENTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, Waasmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, Waasmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR CIRCUS BALLOON EVENTS, employees, financial statistics.