AIMS INTERNATIONAL

Contactgegevens AIMS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIMS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIMS INTERNATIONAL

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831, België

Telefoon (phone): 02 722 82 30 02 722 82 30

Fax (fax): 02 722 82 40 02 722 82 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIMS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIMS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIMS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIMS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIMS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIMS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIMS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIMS INTERNATIONAL
Products information AIMS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE06731567382
Ondernemingsnummer: 9689910888
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AIMS INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIMS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for AIMS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIMS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for AIMS INTERNATIONAL

331209. Wheels | Wheels
515904. Wol en zijde | Wool and silk
30810102. Fotografische en röntgenfilm en vel | Photographic and x-ray film and sheet
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
89991001. Thuisplanning | Home planning

Werken bij AIMS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIMS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIMS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIMS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

Zoek naar antwoorden van AIMS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of AIMS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIMS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor AIMS INTERNATIONAL. AIMS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIMS INTERNATIONAL. Leave a respond for AIMS INTERNATIONAL. AIMS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIMS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten AIMS INTERNATIONAL
Location of AIMS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of AIMS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AIMS INTERNATIONAL AIMS INTERNATIONAL: Van den Broeck L-J | CLIMACENTER | Air Gabon | Cammers NV | Bosch Coins bvba

Other related companies as AIMS INTERNATIONAL: Van den Broeck L-J | CLIMACENTER | Air Gabon | Cammers NV | Bosch Coins bvba

AIMS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is AIMS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06731567382. Het bedrijf AIMS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AIMS INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIMS INTERNATIONAL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIMS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIMS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van AIMS INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIMS INTERNATIONAL is a company, that was registered 2001 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is AIMS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE06731567382. The company AIMS INTERNATIONAL is located at the address: Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AIMS INTERNATIONAL were not found.
The main activity of AIMS INTERNATIONAL is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIMS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of AIMS INTERNATIONAL, open positions, location of AIMS INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIMS INTERNATIONAL, Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIMS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIMS INTERNATIONAL, Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIMS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.