Action Travel SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Action Travel SPRL
Private companiesHealth Services • Action Travel SPRL

Contactgegevens Action Travel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action Travel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action Travel SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Sint-Bernardusstraat 73,1060, België

Telefoon (phone): 02 343 73 99 02 343 73 99

Fax (fax): 02 345 10 78 02 345 10 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action Travel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action Travel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action Travel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action Travel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action Travel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action Travel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action Travel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action Travel SPRL
Products information Action Travel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07244628906
Ondernemingsnummer: 3290374755
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Action Travel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action Travel SPRL
(Get full report from official database of BE for Action Travel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action Travel SPRL
Addition kinds of activities for Action Travel SPRL

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
35420204. Persen: vormen, stampen, ponsen, dimensioneren (gereedschapsmiddelen) | Presses: forming, stamping, punching, sizing (machine tools)
45810101. Vliegtuigopslag op luchthavens | Aircraft storage at airports
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance

Werken bij Action Travel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action Travel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action Travel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action Travel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Action Travel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Action Travel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action Travel SPRL. Laat een reactie achter voor Action Travel SPRL. Action Travel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action Travel SPRL. Leave a respond for Action Travel SPRL. Action Travel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action Travel SPRL op de google maps. Adres en contacten Action Travel SPRL
Location of Action Travel SPRL on the google maps. Address and contacts of Action Travel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Action Travel SPRL Action Travel SPRL: SWYSEN - SCHEPERS NV | Meerschaert D | Verwerft C | Mariman N.V. | Roland Vandenbon

Other related companies as Action Travel SPRL: SWYSEN - SCHEPERS NV | Meerschaert D | Verwerft C | Mariman N.V. | Roland Vandenbon

Action Travel SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Action Travel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07244628906. Het bedrijf Action Travel SPRL bevindt zich op het adres: Sint-Bernardusstraat 73,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Action Travel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action Travel SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action Travel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action Travel SPRL, openstaande posities, locatie van Action Travel SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action Travel SPRL is a company, that was registered 1989 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Action Travel SPRL, company assigned to the tax number BE07244628906. The company Action Travel SPRL is located at the address: Sint-Bernardusstraat 73,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Action Travel SPRL were not found.
The main activity of Action Travel SPRL is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Action Travel SPRL is not available. You also can look at reviews of Action Travel SPRL, open positions, location of Action Travel SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action Travel SPRL, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action Travel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action Travel SPRL, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action Travel SPRL, employees, financial statistics.