Action Team Training - MR BUSANA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Action Team Training - MR BUSANA
Private companiesMotion Pictures • Action Team Training - MR BUSANA

Contactgegevens Action Team Training - MR BUSANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action Team Training - MR BUSANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action Team Training - MR BUSANA

Regio (region): Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België

Adres (address): Avenue de la Seigneurie 44,1325, België

Telefoon (phone): 010 24 67 01 010 24 67 01

Fax (fax): 010 24 66 98 010 24 66 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action Team Training - MR BUSANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action Team Training - MR BUSANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action Team Training - MR BUSANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action Team Training - MR BUSANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action Team Training - MR BUSANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action Team Training - MR BUSANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action Team Training - MR BUSANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action Team Training - MR BUSANA
Products information Action Team Training - MR BUSANA

BTW identificatienummer (tax): BE02564453125
Ondernemingsnummer: 4217620849
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Action Team Training - MR BUSANA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action Team Training - MR BUSANA
(Get full report from official database of BE for Action Team Training - MR BUSANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action Team Training - MR BUSANA
Addition kinds of activities for Action Team Training - MR BUSANA

381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
27119900. Kranten, nec | Newspapers, nec
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters
72130204. Uniforme levering | Uniform supply
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij Action Team Training - MR BUSANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action Team Training - MR BUSANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action Team Training - MR BUSANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action Team Training - MR BUSANA. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Action Team Training - MR BUSANA in sociale netwerken
Look for responds of Action Team Training - MR BUSANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action Team Training - MR BUSANA. Laat een reactie achter voor Action Team Training - MR BUSANA. Action Team Training - MR BUSANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action Team Training - MR BUSANA. Leave a respond for Action Team Training - MR BUSANA. Action Team Training - MR BUSANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action Team Training - MR BUSANA op de google maps. Adres en contacten Action Team Training - MR BUSANA
Location of Action Team Training - MR BUSANA on the google maps. Address and contacts of Action Team Training - MR BUSANA

Andere gerelateerde bedrijven als come Action Team Training - MR BUSANA Action Team Training - MR BUSANA: Alimex NV | Grid | Melba Hôtel | Immo-Asse BVBA | MK Engineering SPRL

Other related companies as Action Team Training - MR BUSANA: Alimex NV | Grid | Melba Hôtel | Immo-Asse BVBA | MK Engineering SPRL

Action Team Training - MR BUSANA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont), België. De volledige naam van het bedrijf is Action Team Training - MR BUSANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564453125. Het bedrijf Action Team Training - MR BUSANA bevindt zich op het adres: Avenue de la Seigneurie 44,1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Action Team Training - MR BUSANA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action Team Training - MR BUSANA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action Team Training - MR BUSANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action Team Training - MR BUSANA, openstaande posities, locatie van Action Team Training - MR BUSANA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action Team Training - MR BUSANA is a company, that was registered 1991 in Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont) region, Belgium. Full name of company is Action Team Training - MR BUSANA, company assigned to the tax number BE02564453125. The company Action Team Training - MR BUSANA is located at the address: Avenue de la Seigneurie 44,1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Action Team Training - MR BUSANA were not found.
The main activity of Action Team Training - MR BUSANA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Action Team Training - MR BUSANA is not available. You also can look at reviews of Action Team Training - MR BUSANA, open positions, location of Action Team Training - MR BUSANA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action Team Training - MR BUSANA, Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action Team Training - MR BUSANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action Team Training - MR BUSANA, Chaumont-Gistoux (Dion-Valmont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action Team Training - MR BUSANA, employees, financial statistics.