United Belgian Mills NV

Contactgegevens United Belgian Mills NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data United Belgian Mills NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

United Belgian Mills NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Katelijnevest 54 Bus 10,2000, België

Telefoon (phone): 03 232 23 33 03 232 23 33

Fax (fax): 03 234 07 49 03 234 07 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) United Belgian Mills NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "United Belgian Mills NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "United Belgian Mills NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van United Belgian Mills NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen United Belgian Mills NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of United Belgian Mills NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees United Belgian Mills NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti United Belgian Mills NV
Products information United Belgian Mills NV

BTW identificatienummer (tax): BE08716522216
Ondernemingsnummer: 6053161621
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in United Belgian Mills NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor United Belgian Mills NV
(Get full report from official database of BE for United Belgian Mills NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor United Belgian Mills NV
Addition kinds of activities for United Belgian Mills NV

444901. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
35110203. Stoommachines | Steam engines
35420502. Knurling machines | Knurling machines
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
54110100. supermarkten | Supermarkets

Werken bij United Belgian Mills NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in United Belgian Mills NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor United Belgian Mills NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for United Belgian Mills NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van United Belgian Mills NV in sociale netwerken
Look for responds of United Belgian Mills NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor United Belgian Mills NV. Laat een reactie achter voor United Belgian Mills NV. United Belgian Mills NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for United Belgian Mills NV. Leave a respond for United Belgian Mills NV. United Belgian Mills NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie United Belgian Mills NV op de google maps. Adres en contacten United Belgian Mills NV
Location of United Belgian Mills NV on the google maps. Address and contacts of United Belgian Mills NV

Andere gerelateerde bedrijven als come United Belgian Mills NV United Belgian Mills NV: Belgische Vereniging voor Document asbl | GNB BETON SA | Alpha Green | Ladderland VDM bvba Vandermeeren | DEDECQ SA

Other related companies as United Belgian Mills NV: Belgische Vereniging voor Document asbl | GNB BETON SA | Alpha Green | Ladderland VDM bvba Vandermeeren | DEDECQ SA

United Belgian Mills NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is United Belgian Mills NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08716522216. Het bedrijf United Belgian Mills NV bevindt zich op het adres: Sint-Katelijnevest 54 Bus 10,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in United Belgian Mills NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van United Belgian Mills NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van United Belgian Mills NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van United Belgian Mills NV, openstaande posities, locatie van United Belgian Mills NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

United Belgian Mills NV is a company, that was registered 1995 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is United Belgian Mills NV, company assigned to the tax number BE08716522216. The company United Belgian Mills NV is located at the address: Sint-Katelijnevest 54 Bus 10,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in United Belgian Mills NV were not found.
The main activity of United Belgian Mills NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of United Belgian Mills NV is not available. You also can look at reviews of United Belgian Mills NV, open positions, location of United Belgian Mills NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over United Belgian Mills NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf United Belgian Mills NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about United Belgian Mills NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company United Belgian Mills NV, employees, financial statistics.