Corthouts & Partners

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Corthouts & Partners
Private companiesOil and Gas Extraction • Corthouts & Partners

Contactgegevens Corthouts & Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corthouts & Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corthouts & Partners

Regio (region): Hasselt (Kuringen), België

Adres (address): Kuringenstraat 11,3511, België

Telefoon (phone): 011 85 09 90 011 85 09 90

Fax (fax): 011 85 09 99 011 85 09 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corthouts & Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corthouts & Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corthouts & Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corthouts & Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corthouts & Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corthouts & Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corthouts & Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corthouts & Partners
Products information Corthouts & Partners

BTW identificatienummer (tax): BE01609741210
Ondernemingsnummer: 9322967529
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Corthouts & Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corthouts & Partners
(Get full report from official database of BE for Corthouts & Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corthouts & Partners
Addition kinds of activities for Corthouts & Partners

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
23890202. Band uniforms | Band uniforms
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
51590300. Veren, huiden en pels | Feathers, hides, and pelts

Werken bij Corthouts & Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corthouts & Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corthouts & Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corthouts & Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van Corthouts & Partners in sociale netwerken
Look for responds of Corthouts & Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corthouts & Partners. Laat een reactie achter voor Corthouts & Partners. Corthouts & Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corthouts & Partners. Leave a respond for Corthouts & Partners. Corthouts & Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corthouts & Partners op de google maps. Adres en contacten Corthouts & Partners
Location of Corthouts & Partners on the google maps. Address and contacts of Corthouts & Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come Corthouts & Partners Corthouts & Partners: Nancy's | AVIMARK / BUREAU VAN GESTEL BVBA | Raj | Marbrerie G. Allard & Fils N.V. | Puratos

Other related companies as Corthouts & Partners: Nancy's | AVIMARK / BUREAU VAN GESTEL BVBA | Raj | Marbrerie G. Allard & Fils N.V. | Puratos

Corthouts & Partners is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Hasselt (Kuringen), België. De volledige naam van het bedrijf is Corthouts & Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01609741210. Het bedrijf Corthouts & Partners bevindt zich op het adres: Kuringenstraat 11,3511. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Corthouts & Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corthouts & Partners is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corthouts & Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corthouts & Partners, openstaande posities, locatie van Corthouts & Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Corthouts & Partners is a company, that was registered 2001 in Hasselt (Kuringen) region, Belgium. Full name of company is Corthouts & Partners, company assigned to the tax number BE01609741210. The company Corthouts & Partners is located at the address: Kuringenstraat 11,3511. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Corthouts & Partners were not found.
The main activity of Corthouts & Partners is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Corthouts & Partners is not available. You also can look at reviews of Corthouts & Partners, open positions, location of Corthouts & Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corthouts & Partners, Hasselt (Kuringen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corthouts & Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corthouts & Partners, Hasselt (Kuringen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corthouts & Partners, employees, financial statistics.