Toli NV

Contactgegevens Toli NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toli NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toli NV

Regio (region): Denderleeuw, België

Adres (address): Iddergemstraat 61,9470, België

Telefoon (phone): 053 68 12 72 053 68 12 72

Fax (fax): 053 64 86 30 053 64 86 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toli NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toli NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toli NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toli NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toli NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toli NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toli NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toli NV
Products information Toli NV

BTW identificatienummer (tax): BE07045501708
Ondernemingsnummer: 9686340332
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Toli NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toli NV
(Get full report from official database of BE for Toli NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toli NV
Addition kinds of activities for Toli NV

354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive

Werken bij Toli NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toli NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toli NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toli NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Toli NV in sociale netwerken
Look for responds of Toli NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toli NV. Laat een reactie achter voor Toli NV. Toli NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toli NV. Leave a respond for Toli NV. Toli NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toli NV op de google maps. Adres en contacten Toli NV
Location of Toli NV on the google maps. Address and contacts of Toli NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Toli NV Toli NV: ACV U.I.GEWESTEL.VERB.CHRISTEL | Abraco SA | Piroplex BVBA | Ideale Woning (De) CV | DINAMIC BENELUX

Other related companies as Toli NV: ACV U.I.GEWESTEL.VERB.CHRISTEL | Abraco SA | Piroplex BVBA | Ideale Woning (De) CV | DINAMIC BENELUX

Toli NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Denderleeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is Toli NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07045501708. Het bedrijf Toli NV bevindt zich op het adres: Iddergemstraat 61,9470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Toli NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toli NV is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toli NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toli NV, openstaande posities, locatie van Toli NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toli NV is a company, that was registered 2004 in Denderleeuw region, Belgium. Full name of company is Toli NV, company assigned to the tax number BE07045501708. The company Toli NV is located at the address: Iddergemstraat 61,9470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Toli NV were not found.
The main activity of Toli NV is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Toli NV is not available. You also can look at reviews of Toli NV, open positions, location of Toli NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toli NV, Denderleeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toli NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toli NV, Denderleeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toli NV, employees, financial statistics.