Folio Deweerdt Marijke

Contactgegevens Folio Deweerdt Marijke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Folio Deweerdt Marijke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Folio Deweerdt Marijke

Regio (region): Brugge (Sint-Michiels), België

Adres (address): Joseph Wautersstraat 57,8200, België

Telefoon (phone): 050 38 69 35 050 38 69 35

Fax (fax): 050 38 69 35 050 38 69 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Folio Deweerdt Marijke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Folio Deweerdt Marijke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Folio Deweerdt Marijke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Folio Deweerdt Marijke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Folio Deweerdt Marijke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Folio Deweerdt Marijke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Folio Deweerdt Marijke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Folio Deweerdt Marijke
Products information Folio Deweerdt Marijke

BTW identificatienummer (tax): BE09620971679
Ondernemingsnummer: 5082244873
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Folio Deweerdt Marijke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Folio Deweerdt Marijke
(Get full report from official database of BE for Folio Deweerdt Marijke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Folio Deweerdt Marijke
Addition kinds of activities for Folio Deweerdt Marijke

222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
20999912. Pindakaas | Peanut butter
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling

Werken bij Folio Deweerdt Marijke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Folio Deweerdt Marijke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Folio Deweerdt Marijke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Folio Deweerdt Marijke. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van Folio Deweerdt Marijke in sociale netwerken
Look for responds of Folio Deweerdt Marijke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Folio Deweerdt Marijke. Laat een reactie achter voor Folio Deweerdt Marijke. Folio Deweerdt Marijke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Folio Deweerdt Marijke. Leave a respond for Folio Deweerdt Marijke. Folio Deweerdt Marijke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Folio Deweerdt Marijke op de google maps. Adres en contacten Folio Deweerdt Marijke
Location of Folio Deweerdt Marijke on the google maps. Address and contacts of Folio Deweerdt Marijke

Andere gerelateerde bedrijven als come Folio Deweerdt Marijke Folio Deweerdt Marijke: Lulewicz A | DE MAEYER WALTER | GIJBELS TRAVAUX DE RENOVATION | Dubois J.Y. Les Namuroises SPRL | SICOT

Other related companies as Folio Deweerdt Marijke: Lulewicz A | DE MAEYER WALTER | GIJBELS TRAVAUX DE RENOVATION | Dubois J.Y. Les Namuroises SPRL | SICOT

Folio Deweerdt Marijke is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Michiels), België. De volledige naam van het bedrijf is Folio Deweerdt Marijke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09620971679. Het bedrijf Folio Deweerdt Marijke bevindt zich op het adres: Joseph Wautersstraat 57,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Folio Deweerdt Marijke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Folio Deweerdt Marijke is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Folio Deweerdt Marijke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Folio Deweerdt Marijke, openstaande posities, locatie van Folio Deweerdt Marijke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Folio Deweerdt Marijke is a company, that was registered 1998 in Brugge (Sint-Michiels) region, Belgium. Full name of company is Folio Deweerdt Marijke, company assigned to the tax number BE09620971679. The company Folio Deweerdt Marijke is located at the address: Joseph Wautersstraat 57,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Folio Deweerdt Marijke were not found.
The main activity of Folio Deweerdt Marijke is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Folio Deweerdt Marijke is not available. You also can look at reviews of Folio Deweerdt Marijke, open positions, location of Folio Deweerdt Marijke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Folio Deweerdt Marijke, Brugge (Sint-Michiels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Folio Deweerdt Marijke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Folio Deweerdt Marijke, Brugge (Sint-Michiels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Folio Deweerdt Marijke, employees, financial statistics.