ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER

Contactgegevens ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Roggebos 17,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 78 39 03 666 78 39

Fax (fax): 03 666 78 39 03 666 78 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER
Products information ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE01064270019
Ondernemingsnummer: 6683502197
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER
(Get full report from official database of BE for ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER
Addition kinds of activities for ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER

22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
35310707. Zeefmachines, draagbaar | Screeners, portable
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
59990702. Motoren, elektrisch | Motors, electric
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER in sociale netwerken
Look for responds of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. Laat een reactie achter voor ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. Leave a respond for ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER. ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER op de google maps. Adres en contacten ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER
Location of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER on the google maps. Address and contacts of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: A.D.W. RENTING | Verreyken L | AMEEL HENDRIK BVBA | Van De Maele Fotografie | Léonard-Lemaitre SA

Other related companies as ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER: A.D.W. RENTING | Verreyken L | AMEEL HENDRIK BVBA | Van De Maele Fotografie | Léonard-Lemaitre SA

ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01064270019. Het bedrijf ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER bevindt zich op het adres: Roggebos 17,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, openstaande posities, locatie van ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is a company, that was registered 1997 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, company assigned to the tax number BE01064270019. The company ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is located at the address: Roggebos 17,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER were not found.
The main activity of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER is not available. You also can look at reviews of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, open positions, location of ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTISTIEK SNELTEKENAAR ROGER, employees, financial statistics.