Willems Recuperatiebedrijf NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Willems Recuperatiebedrijf NV
Private companiesTransportation Services • Willems Recuperatiebedrijf NV

Contactgegevens Willems Recuperatiebedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems Recuperatiebedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems Recuperatiebedrijf NV

Regio (region): Gistel (Snaaskerke), België

Adres (address): Kalsijdebrug 3-4,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 89 61; 059 51 44 66 059 27 89 61; 059 51 44 66

Fax (fax): 059 27 54 53; 059 80 30 88 059 27 54 53; 059 80 30 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems Recuperatiebedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems Recuperatiebedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems Recuperatiebedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems Recuperatiebedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems Recuperatiebedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems Recuperatiebedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems Recuperatiebedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems Recuperatiebedrijf NV
Products information Willems Recuperatiebedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE09435577392
Ondernemingsnummer: 2037109375
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Willems Recuperatiebedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems Recuperatiebedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Willems Recuperatiebedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems Recuperatiebedrijf NV
Addition kinds of activities for Willems Recuperatiebedrijf NV

26119901. Pulp gemaakt van lompen, bagassse, hennep of andere vezelbasis | Pulp made from rags, bagassse, hemp, or other fiber base
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
32719915. Riool- en mangat blok, beton | Sewer and manhole block, concrete
35230406. Cream scheiders | Cream separators
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
42259901. Algemeen magazijn | General warehousing

Werken bij Willems Recuperatiebedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems Recuperatiebedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems Recuperatiebedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • 1 Zelfstandige Thuisverpleegkundige regio Meetjesland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkomschrijving Samen met een team van 3 enthousiaste verpleegkundigen, ben je verantwoordelijk voor de zorgen van patiënten in hun thuissituatie en in een voorziening voor personen met een handicap regio Meetjesland. Je taken bestaan vooral uit het toedienen van de nodige verpleegkundige zorgen waarbij je aandacht hebt voor de daar bijhorende psychosociale zorg. Functieomschrijving - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 12u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling 2 weekends, bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Willems Recuperatiebedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Willems Recuperatiebedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Laat een reactie achter voor Willems Recuperatiebedrijf NV. Willems Recuperatiebedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems Recuperatiebedrijf NV. Leave a respond for Willems Recuperatiebedrijf NV. Willems Recuperatiebedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems Recuperatiebedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Willems Recuperatiebedrijf NV
Location of Willems Recuperatiebedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Willems Recuperatiebedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems Recuperatiebedrijf NV Willems Recuperatiebedrijf NV: Norbelco | AIXAM-GARDI R | C.G.S.O. VZW | Belca B.V.B.A. | Autonoom nv

Other related companies as Willems Recuperatiebedrijf NV: Norbelco | AIXAM-GARDI R | C.G.S.O. VZW | Belca B.V.B.A. | Autonoom nv

Willems Recuperatiebedrijf NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gistel (Snaaskerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Willems Recuperatiebedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435577392. Het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf NV bevindt zich op het adres: Kalsijdebrug 3-4,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Willems Recuperatiebedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willems Recuperatiebedrijf NV is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems Recuperatiebedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems Recuperatiebedrijf NV, openstaande posities, locatie van Willems Recuperatiebedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willems Recuperatiebedrijf NV is a company, that was registered 1991 in Gistel (Snaaskerke) region, Belgium. Full name of company is Willems Recuperatiebedrijf NV, company assigned to the tax number BE09435577392. The company Willems Recuperatiebedrijf NV is located at the address: Kalsijdebrug 3-4,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Willems Recuperatiebedrijf NV were not found.
The main activity of Willems Recuperatiebedrijf NV is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems Recuperatiebedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Willems Recuperatiebedrijf NV, open positions, location of Willems Recuperatiebedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems Recuperatiebedrijf NV, Gistel (Snaaskerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems Recuperatiebedrijf NV, Gistel (Snaaskerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems Recuperatiebedrijf NV, employees, financial statistics.