VANDENBROUCKE METALEN NV

Contactgegevens VANDENBROUCKE METALEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBROUCKE METALEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBROUCKE METALEN NV

Regio (region): Zonnebeke (Passendale), België

Adres (address): Statiestraat 116,8980, België

Telefoon (phone): 051 78 00 30 051 78 00 30

Fax (fax): 051 78 00 30; 051 77 13 59 051 78 00 30; 051 77 13 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBROUCKE METALEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBROUCKE METALEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBROUCKE METALEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBROUCKE METALEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBROUCKE METALEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBROUCKE METALEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBROUCKE METALEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBROUCKE METALEN NV
Products information VANDENBROUCKE METALEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07565704345
Ondernemingsnummer: 1617431640
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VANDENBROUCKE METALEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBROUCKE METALEN NV
(Get full report from official database of BE for VANDENBROUCKE METALEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBROUCKE METALEN NV
Addition kinds of activities for VANDENBROUCKE METALEN NV

328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
27410302. Directories, nec: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, nec: publishing only, not printed on site
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers

Werken bij VANDENBROUCKE METALEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBROUCKE METALEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBROUCKE METALEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBROUCKE METALEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van VANDENBROUCKE METALEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBROUCKE METALEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBROUCKE METALEN NV. Laat een reactie achter voor VANDENBROUCKE METALEN NV. VANDENBROUCKE METALEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBROUCKE METALEN NV. Leave a respond for VANDENBROUCKE METALEN NV. VANDENBROUCKE METALEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBROUCKE METALEN NV op de google maps. Adres en contacten VANDENBROUCKE METALEN NV
Location of VANDENBROUCKE METALEN NV on the google maps. Address and contacts of VANDENBROUCKE METALEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBROUCKE METALEN NV VANDENBROUCKE METALEN NV: WILLE-WILLE EN ZOON | BYTESITE | Konica Business Machines Belgium S.A. | LIS N.V. | Varam N.V.

Other related companies as VANDENBROUCKE METALEN NV: WILLE-WILLE EN ZOON | BYTESITE | Konica Business Machines Belgium S.A. | LIS N.V. | Varam N.V.

VANDENBROUCKE METALEN NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Zonnebeke (Passendale), België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBROUCKE METALEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07565704345. Het bedrijf VANDENBROUCKE METALEN NV bevindt zich op het adres: Statiestraat 116,8980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VANDENBROUCKE METALEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBROUCKE METALEN NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBROUCKE METALEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBROUCKE METALEN NV, openstaande posities, locatie van VANDENBROUCKE METALEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDENBROUCKE METALEN NV is a company, that was registered 2015 in Zonnebeke (Passendale) region, Belgium. Full name of company is VANDENBROUCKE METALEN NV, company assigned to the tax number BE07565704345. The company VANDENBROUCKE METALEN NV is located at the address: Statiestraat 116,8980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VANDENBROUCKE METALEN NV were not found.
The main activity of VANDENBROUCKE METALEN NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBROUCKE METALEN NV is not available. You also can look at reviews of VANDENBROUCKE METALEN NV, open positions, location of VANDENBROUCKE METALEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBROUCKE METALEN NV, Zonnebeke (Passendale): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBROUCKE METALEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBROUCKE METALEN NV, Zonnebeke (Passendale): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBROUCKE METALEN NV, employees, financial statistics.