Van Overstraeten BVBA

Contactgegevens Van Overstraeten BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Overstraeten BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Overstraeten BVBA

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): Stationsstraat 65,9280, België

Telefoon (phone): 052 41 03 80 052 41 03 80

Fax (fax): 052 41 37 01 052 41 37 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Overstraeten BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Overstraeten BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Overstraeten BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Overstraeten BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Overstraeten BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Overstraeten BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Overstraeten BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Overstraeten BVBA
Products information Van Overstraeten BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09872009277
Ondernemingsnummer: 3858917236
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Overstraeten BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Overstraeten BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Overstraeten BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Overstraeten BVBA
Addition kinds of activities for Van Overstraeten BVBA

16290404. Houtverwijdering | Timber removal
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
31110501. Kraagleer | Collar leather
36919902. Batterijen, oplaadbaar | Batteries, rechargeable
50120300. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
50740209. Oliebrander | Oil burners
72419903. Haarstylist, mannen | Hair stylist, men

Werken bij Van Overstraeten BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Overstraeten BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Overstraeten BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Overstraeten BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van Van Overstraeten BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Overstraeten BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Overstraeten BVBA. Laat een reactie achter voor Van Overstraeten BVBA. Van Overstraeten BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Overstraeten BVBA. Leave a respond for Van Overstraeten BVBA. Van Overstraeten BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Overstraeten BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Overstraeten BVBA
Location of Van Overstraeten BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Overstraeten BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Overstraeten BVBA Van Overstraeten BVBA: Olivier Construct NV | RIDDER'S | BWT Belgium N.V. | LW Eclairage SA | Rocastone International

Other related companies as Van Overstraeten BVBA: Olivier Construct NV | RIDDER'S | BWT Belgium N.V. | LW Eclairage SA | Rocastone International

Van Overstraeten BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Overstraeten BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09872009277. Het bedrijf Van Overstraeten BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 65,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Overstraeten BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Overstraeten BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Overstraeten BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Overstraeten BVBA, openstaande posities, locatie van Van Overstraeten BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Overstraeten BVBA is a company, that was registered 2001 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is Van Overstraeten BVBA, company assigned to the tax number BE09872009277. The company Van Overstraeten BVBA is located at the address: Stationsstraat 65,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Overstraeten BVBA were not found.
The main activity of Van Overstraeten BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Overstraeten BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Overstraeten BVBA, open positions, location of Van Overstraeten BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Overstraeten BVBA, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Overstraeten BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Overstraeten BVBA, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Overstraeten BVBA, employees, financial statistics.