SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA
Private companiesSocial Services • SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA

Contactgegevens SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA

Regio (region): IEPER, België

Adres (address): LOZENDAALSTRAAT 69,8900, België

Telefoon (phone): 057 21 62 18 057 21 62 18

Fax (fax): 057 21 64 28 057 21 64 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA
Products information SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05977355957
Ondernemingsnummer: 1155181884
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA
(Get full report from official database of BE for SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA
Addition kinds of activities for SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA

01390102. Klaverboerderij | Clover farm
24490303. Planters en raamkasten, hout | Planters and window boxes, wood
28420201. Autolak | Automobile polish
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting
57190502. Linens | Linens
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker

Werken bij SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. Laat een reactie achter voor SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. Leave a respond for SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA. SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA op de google maps. Adres en contacten SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA
Location of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA on the google maps. Address and contacts of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: INSTITUT DYNN SPRL | IVS nv-OVID Technologie | Graphi Medias SC | ETS DE VILLE SPRL | SPE

Other related companies as SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA: INSTITUT DYNN SPRL | IVS nv-OVID Technologie | Graphi Medias SC | ETS DE VILLE SPRL | SPE

SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio IEPER, België. De volledige naam van het bedrijf is SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05977355957. Het bedrijf SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA bevindt zich op het adres: LOZENDAALSTRAAT 69,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, openstaande posities, locatie van SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is a company, that was registered 1993 in IEPER region, Belgium. Full name of company is SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, company assigned to the tax number BE05977355957. The company SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is located at the address: LOZENDAALSTRAAT 69,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA were not found.
The main activity of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA is not available. You also can look at reviews of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, open positions, location of SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, IEPER: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, IEPER: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOENEN-MONCAREY METAALCONSTRUCTIE BVBA, employees, financial statistics.