Istace Mickael

Contactgegevens Istace Mickael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Istace Mickael: address, phone, fax, email, website, opening hours

Istace Mickael

Regio (region): Paliseul, België

Adres (address): Rue Haie du K 10,6850, België

Telefoon (phone): 061 53 48 07; 0477 33 13 09; 061 53 48 17 061 53 48 07; 0477 33 13 09; 061 53 48 17

Fax (fax): 061 53 48 07 061 53 48 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Istace Mickael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Istace Mickael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Istace Mickael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Istace Mickael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Istace Mickael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Istace Mickael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Istace Mickael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Istace Mickael
Products information Istace Mickael

BTW identificatienummer (tax): BE02402130126
Ondernemingsnummer: 5471435546
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Istace Mickael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Istace Mickael
(Get full report from official database of BE for Istace Mickael)

Aanvulling soorten activiteiten voor Istace Mickael
Addition kinds of activities for Istace Mickael

335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
821102. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools
02719902. Fox Farm | Fox farm
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
50510301. Koper | Copper
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij Istace Mickael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Istace Mickael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Istace Mickael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Istace Mickael. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

Zoek naar antwoorden van Istace Mickael in sociale netwerken
Look for responds of Istace Mickael in social networks

Lees alle opmerkingen voor Istace Mickael. Laat een reactie achter voor Istace Mickael. Istace Mickael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Istace Mickael. Leave a respond for Istace Mickael. Istace Mickael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Istace Mickael op de google maps. Adres en contacten Istace Mickael
Location of Istace Mickael on the google maps. Address and contacts of Istace Mickael

Andere gerelateerde bedrijven als come Istace Mickael Istace Mickael: Dumolein Anne | Paisse-Visé | E-Port | Dino Boutique | Mebumar België NV

Other related companies as Istace Mickael: Dumolein Anne | Paisse-Visé | E-Port | Dino Boutique | Mebumar België NV

Istace Mickael is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Paliseul, België. De volledige naam van het bedrijf is Istace Mickael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402130126. Het bedrijf Istace Mickael bevindt zich op het adres: Rue Haie du K 10,6850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Istace Mickael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Istace Mickael is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Istace Mickael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Istace Mickael, openstaande posities, locatie van Istace Mickael op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Istace Mickael is a company, that was registered 2014 in Paliseul region, Belgium. Full name of company is Istace Mickael, company assigned to the tax number BE02402130126. The company Istace Mickael is located at the address: Rue Haie du K 10,6850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Istace Mickael were not found.
The main activity of Istace Mickael is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Istace Mickael is not available. You also can look at reviews of Istace Mickael, open positions, location of Istace Mickael on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Istace Mickael, Paliseul: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Istace Mickael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Istace Mickael, Paliseul: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Istace Mickael, employees, financial statistics.