A.C.J.B. SPRL

Contactgegevens A.C.J.B. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.J.B. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.J.B. SPRL

Regio (region): Chièvres (Huissignies), België

Adres (address): Rue Augustin Melsens 2A,7950, België

Telefoon (phone): 069 68 45 00; 0475 53 63 00 069 68 45 00; 0475 53 63 00

Fax (fax): 069 68 45 04 069 68 45 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.J.B. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.J.B. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.J.B. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.J.B. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.J.B. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.J.B. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.J.B. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.J.B. SPRL
Products information A.C.J.B. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03767456054
Ondernemingsnummer: 3377166748
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.C.J.B. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.J.B. SPRL
(Get full report from official database of BE for A.C.J.B. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.J.B. SPRL
Addition kinds of activities for A.C.J.B. SPRL

22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
50130110. bumpers | Bumpers
50640301. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
59320401. Kleding, tweedehands | Clothing, secondhand

Werken bij A.C.J.B. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.J.B. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.J.B. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.J.B. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van A.C.J.B. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.C.J.B. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.J.B. SPRL. Laat een reactie achter voor A.C.J.B. SPRL. A.C.J.B. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.J.B. SPRL. Leave a respond for A.C.J.B. SPRL. A.C.J.B. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.J.B. SPRL op de google maps. Adres en contacten A.C.J.B. SPRL
Location of A.C.J.B. SPRL on the google maps. Address and contacts of A.C.J.B. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.J.B. SPRL A.C.J.B. SPRL: Lemi CVBA | Sepcco SA | BOUCHON & L'ASSIETTE (LE) | Algotex S.A. | agesma sa

Other related companies as A.C.J.B. SPRL: Lemi CVBA | Sepcco SA | BOUCHON & L'ASSIETTE (LE) | Algotex S.A. | agesma sa

A.C.J.B. SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Chièvres (Huissignies), België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.J.B. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03767456054. Het bedrijf A.C.J.B. SPRL bevindt zich op het adres: Rue Augustin Melsens 2A,7950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.C.J.B. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.J.B. SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.J.B. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.J.B. SPRL, openstaande posities, locatie van A.C.J.B. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.J.B. SPRL is a company, that was registered 1988 in Chièvres (Huissignies) region, Belgium. Full name of company is A.C.J.B. SPRL, company assigned to the tax number BE03767456054. The company A.C.J.B. SPRL is located at the address: Rue Augustin Melsens 2A,7950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.C.J.B. SPRL were not found.
The main activity of A.C.J.B. SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.J.B. SPRL is not available. You also can look at reviews of A.C.J.B. SPRL, open positions, location of A.C.J.B. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.J.B. SPRL, Chièvres (Huissignies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.J.B. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.J.B. SPRL, Chièvres (Huissignies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.J.B. SPRL, employees, financial statistics.