Harry's Ijsroomwafels

Contactgegevens Harry's Ijsroomwafels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harry's Ijsroomwafels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harry's Ijsroomwafels

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Kaarderstraat 15,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 54 32 03 825 54 32

Fax (fax): 03 825 24 72 03 825 24 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harry's Ijsroomwafels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harry's Ijsroomwafels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harry's Ijsroomwafels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harry's Ijsroomwafels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harry's Ijsroomwafels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harry's Ijsroomwafels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harry's Ijsroomwafels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harry's Ijsroomwafels
Products information Harry's Ijsroomwafels

BTW identificatienummer (tax): BE04914428710
Ondernemingsnummer: 1096405029
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Harry's Ijsroomwafels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harry's Ijsroomwafels
(Get full report from official database of BE for Harry's Ijsroomwafels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harry's Ijsroomwafels
Addition kinds of activities for Harry's Ijsroomwafels

6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
20260105. Half om half | Half and half
36340401. Luchtreinigers, draagbaar | Air purifiers, portable
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
50210105. lockers | Lockers
59210102. Wijn | Wine
70110202. Toeristische kampen, hutten, huisjes en rechtbanken | Tourist camps, cabins, cottages, and courts
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service
95110100. Milieuagentschappen | Environmental agencies

Werken bij Harry's Ijsroomwafels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harry's Ijsroomwafels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harry's Ijsroomwafels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harry's Ijsroomwafels. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van Harry's Ijsroomwafels in sociale netwerken
Look for responds of Harry's Ijsroomwafels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harry's Ijsroomwafels. Laat een reactie achter voor Harry's Ijsroomwafels. Harry's Ijsroomwafels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harry's Ijsroomwafels. Leave a respond for Harry's Ijsroomwafels. Harry's Ijsroomwafels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harry's Ijsroomwafels op de google maps. Adres en contacten Harry's Ijsroomwafels
Location of Harry's Ijsroomwafels on the google maps. Address and contacts of Harry's Ijsroomwafels

Andere gerelateerde bedrijven als come Harry's Ijsroomwafels Harry's Ijsroomwafels: Disket NV | De Coninck N.V. | Ondernemingen Gaston Houben B.V.B.A. | Vedefar N.V. | Olivier Powis

Other related companies as Harry's Ijsroomwafels: Disket NV | De Coninck N.V. | Ondernemingen Gaston Houben B.V.B.A. | Vedefar N.V. | Olivier Powis

Harry's Ijsroomwafels is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Harry's Ijsroomwafels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04914428710. Het bedrijf Harry's Ijsroomwafels bevindt zich op het adres: Kaarderstraat 15,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Harry's Ijsroomwafels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Harry's Ijsroomwafels is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harry's Ijsroomwafels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harry's Ijsroomwafels, openstaande posities, locatie van Harry's Ijsroomwafels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Harry's Ijsroomwafels is a company, that was registered 2008 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Harry's Ijsroomwafels, company assigned to the tax number BE04914428710. The company Harry's Ijsroomwafels is located at the address: Kaarderstraat 15,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Harry's Ijsroomwafels were not found.
The main activity of Harry's Ijsroomwafels is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Harry's Ijsroomwafels is not available. You also can look at reviews of Harry's Ijsroomwafels, open positions, location of Harry's Ijsroomwafels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harry's Ijsroomwafels, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harry's Ijsroomwafels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harry's Ijsroomwafels, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harry's Ijsroomwafels, employees, financial statistics.