BADGEMEN BENELUX

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BADGEMEN BENELUX
Private companiesMiscellaneous Retail • BADGEMEN BENELUX

Contactgegevens BADGEMEN BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BADGEMEN BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BADGEMEN BENELUX

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Berthelotstraat 115,1190, België

Telefoon (phone): 02 646 85 09 02 646 85 09

Fax (fax): 02 646 55 57 02 646 55 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BADGEMEN BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BADGEMEN BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BADGEMEN BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BADGEMEN BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BADGEMEN BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BADGEMEN BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BADGEMEN BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BADGEMEN BENELUX
Products information BADGEMEN BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE05660400390
Ondernemingsnummer: 8095794677
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BADGEMEN BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BADGEMEN BENELUX
(Get full report from official database of BE for BADGEMEN BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BADGEMEN BENELUX
Addition kinds of activities for BADGEMEN BENELUX

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
38449901. Beta-straalbestralingsapparatuur | Beta-ray irradiation equipment

Werken bij BADGEMEN BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BADGEMEN BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BADGEMEN BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BADGEMEN BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van BADGEMEN BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of BADGEMEN BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BADGEMEN BENELUX. Laat een reactie achter voor BADGEMEN BENELUX. BADGEMEN BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BADGEMEN BENELUX. Leave a respond for BADGEMEN BENELUX. BADGEMEN BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BADGEMEN BENELUX op de google maps. Adres en contacten BADGEMEN BENELUX
Location of BADGEMEN BENELUX on the google maps. Address and contacts of BADGEMEN BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BADGEMEN BENELUX BADGEMEN BENELUX: Gerard E | Vandenbussche L. & Zn | Putboringen Verheyden BVBA | Allco Finishing BVBA | Mollen Mario

Other related companies as BADGEMEN BENELUX: Gerard E | Vandenbussche L. & Zn | Putboringen Verheyden BVBA | Allco Finishing BVBA | Mollen Mario

BADGEMEN BENELUX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is BADGEMEN BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05660400390. Het bedrijf BADGEMEN BENELUX bevindt zich op het adres: Berthelotstraat 115,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BADGEMEN BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BADGEMEN BENELUX is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BADGEMEN BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BADGEMEN BENELUX, openstaande posities, locatie van BADGEMEN BENELUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BADGEMEN BENELUX is a company, that was registered 1995 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is BADGEMEN BENELUX, company assigned to the tax number BE05660400390. The company BADGEMEN BENELUX is located at the address: Berthelotstraat 115,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BADGEMEN BENELUX were not found.
The main activity of BADGEMEN BENELUX is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BADGEMEN BENELUX is not available. You also can look at reviews of BADGEMEN BENELUX, open positions, location of BADGEMEN BENELUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BADGEMEN BENELUX, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BADGEMEN BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BADGEMEN BENELUX, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BADGEMEN BENELUX, employees, financial statistics.