Qualifinance

Contactgegevens Qualifinance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Qualifinance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Qualifinance

Regio (region): Lede, België

Adres (address): Markt 30,9340, België

Telefoon (phone): 053 80 84 04 053 80 84 04

Fax (fax): +32 (19) 838-11-74 +32 (19) 838-11-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Qualifinance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Qualifinance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Qualifinance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Qualifinance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Qualifinance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Qualifinance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Qualifinance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Qualifinance
Products information Qualifinance

BTW identificatienummer (tax): BE06671142578
Ondernemingsnummer: 4430755615
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Qualifinance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Qualifinance
(Get full report from official database of BE for Qualifinance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Qualifinance
Addition kinds of activities for Qualifinance

20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
31110308. Japaneren van leer | Japanning of leather
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
52310201. Verf | Paint
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij Qualifinance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Qualifinance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Qualifinance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Qualifinance. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van Qualifinance in sociale netwerken
Look for responds of Qualifinance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Qualifinance. Laat een reactie achter voor Qualifinance. Qualifinance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Qualifinance. Leave a respond for Qualifinance. Qualifinance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Qualifinance op de google maps. Adres en contacten Qualifinance
Location of Qualifinance on the google maps. Address and contacts of Qualifinance

Andere gerelateerde bedrijven als come Qualifinance Qualifinance: Selfmatic NV | Quo Vadis | C C D | Avis | Savicon BVBA

Other related companies as Qualifinance: Selfmatic NV | Quo Vadis | C C D | Avis | Savicon BVBA

Qualifinance is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lede, België. De volledige naam van het bedrijf is Qualifinance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06671142578. Het bedrijf Qualifinance bevindt zich op het adres: Markt 30,9340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Qualifinance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Qualifinance is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Qualifinance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Qualifinance, openstaande posities, locatie van Qualifinance op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Qualifinance is a company, that was registered 1996 in Lede region, Belgium. Full name of company is Qualifinance, company assigned to the tax number BE06671142578. The company Qualifinance is located at the address: Markt 30,9340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Qualifinance were not found.
The main activity of Qualifinance is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Qualifinance is not available. You also can look at reviews of Qualifinance, open positions, location of Qualifinance on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Qualifinance, Lede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Qualifinance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Qualifinance, Lede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Qualifinance, employees, financial statistics.