New I.S.A. Group

Contactgegevens New I.S.A. Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New I.S.A. Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

New I.S.A. Group

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Sint-Bernardse Steenweg 1148,2660, België

Telefoon (phone): 03 820 63 63 03 820 63 63

Fax (fax): 03 830 59 16 03 830 59 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New I.S.A. Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New I.S.A. Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New I.S.A. Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New I.S.A. Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New I.S.A. Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New I.S.A. Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New I.S.A. Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New I.S.A. Group
Products information New I.S.A. Group

BTW identificatienummer (tax): BE03798217773
Ondernemingsnummer: 3109100341
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in New I.S.A. Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New I.S.A. Group
(Get full report from official database of BE for New I.S.A. Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor New I.S.A. Group
Addition kinds of activities for New I.S.A. Group

346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
56990102. uniformen | Uniforms
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij New I.S.A. Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New I.S.A. Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New I.S.A. Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New I.S.A. Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van New I.S.A. Group in sociale netwerken
Look for responds of New I.S.A. Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor New I.S.A. Group. Laat een reactie achter voor New I.S.A. Group. New I.S.A. Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New I.S.A. Group. Leave a respond for New I.S.A. Group. New I.S.A. Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New I.S.A. Group op de google maps. Adres en contacten New I.S.A. Group
Location of New I.S.A. Group on the google maps. Address and contacts of New I.S.A. Group

Andere gerelateerde bedrijven als come New I.S.A. Group New I.S.A. Group: Omega Productions SA | Gonthier V | Heens Office sa-nv Consulting & Services | BOLIDT BELGIE NV | Dolphin Computers

Other related companies as New I.S.A. Group: Omega Productions SA | Gonthier V | Heens Office sa-nv Consulting & Services | BOLIDT BELGIE NV | Dolphin Computers

New I.S.A. Group is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is New I.S.A. Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03798217773. Het bedrijf New I.S.A. Group bevindt zich op het adres: Sint-Bernardse Steenweg 1148,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in New I.S.A. Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New I.S.A. Group is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New I.S.A. Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New I.S.A. Group, openstaande posities, locatie van New I.S.A. Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

New I.S.A. Group is a company, that was registered 2006 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is New I.S.A. Group, company assigned to the tax number BE03798217773. The company New I.S.A. Group is located at the address: Sint-Bernardse Steenweg 1148,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in New I.S.A. Group were not found.
The main activity of New I.S.A. Group is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of New I.S.A. Group is not available. You also can look at reviews of New I.S.A. Group, open positions, location of New I.S.A. Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over New I.S.A. Group, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New I.S.A. Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New I.S.A. Group, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New I.S.A. Group, employees, financial statistics.