Glime (Ateliers)

Contactgegevens Glime (Ateliers): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glime (Ateliers): address, phone, fax, email, website, opening hours

Glime (Ateliers)

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre, België

Adres (address): Rue François Hittelet,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 51 32 071 78 51 32

Fax (fax): 071 78 32 36 071 78 32 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glime (Ateliers): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glime (Ateliers)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glime (Ateliers)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glime (Ateliers), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glime (Ateliers). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glime (Ateliers), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glime (Ateliers). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glime (Ateliers)
Products information Glime (Ateliers)

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Glime (Ateliers) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glime (Ateliers)
(Get full report from official database of BE for Glime (Ateliers))

Aanvulling soorten activiteiten voor Glime (Ateliers)
Addition kinds of activities for Glime (Ateliers)

515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
24529900. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
31110502. Voering leer | Lining leather
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
35999906. Elektrische ontladingsbewerking (edm) | Electrical discharge machining (edm)
36779901. Baluns | Baluns
36990103. betatrons | Betatrons
59440101. Klokken | Clocks

Werken bij Glime (Ateliers): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glime (Ateliers): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glime (Ateliers). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glime (Ateliers). Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

Zoek naar antwoorden van Glime (Ateliers) in sociale netwerken
Look for responds of Glime (Ateliers) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glime (Ateliers). Laat een reactie achter voor Glime (Ateliers). Glime (Ateliers) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glime (Ateliers). Leave a respond for Glime (Ateliers). Glime (Ateliers) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glime (Ateliers) op de google maps. Adres en contacten Glime (Ateliers)
Location of Glime (Ateliers) on the google maps. Address and contacts of Glime (Ateliers)

Andere gerelateerde bedrijven als come Glime (Ateliers) Glime (Ateliers): B & B | TUINBOUWBEDRIJF DE BEUKELAER | VIVES-ROZENDAEL SERVICERESIDENTIE VZW | Ecomaster NV | Bouwinnovatie V.Z.W.

Other related companies as Glime (Ateliers): B & B | TUINBOUWBEDRIJF DE BEUKELAER | VIVES-ROZENDAEL SERVICERESIDENTIE VZW | Ecomaster NV | Bouwinnovatie V.Z.W.

Glime (Ateliers) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre, België. De volledige naam van het bedrijf is Glime (Ateliers), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf Glime (Ateliers) bevindt zich op het adres: Rue François Hittelet,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Glime (Ateliers) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glime (Ateliers) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glime (Ateliers) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glime (Ateliers), openstaande posities, locatie van Glime (Ateliers) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glime (Ateliers) is a company, that was registered 1989 in Jemeppe-sur-Sambre region, Belgium. Full name of company is Glime (Ateliers), company assigned to the tax number BE07877166748. The company Glime (Ateliers) is located at the address: Rue François Hittelet,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Glime (Ateliers) were not found.
The main activity of Glime (Ateliers) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Glime (Ateliers) is not available. You also can look at reviews of Glime (Ateliers), open positions, location of Glime (Ateliers) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glime (Ateliers), Jemeppe-sur-Sambre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glime (Ateliers), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glime (Ateliers), Jemeppe-sur-Sambre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glime (Ateliers), employees, financial statistics.