Fidomatic BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Fidomatic BVBA
Private companiesMetal Mining • Fidomatic BVBA

Contactgegevens Fidomatic BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fidomatic BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fidomatic BVBA

Regio (region): Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Adres (address): 't Lindeke 4,8880, België

Telefoon (phone): 056 54 01 00 056 54 01 00

Fax (fax): 056 54 01 01 056 54 01 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fidomatic BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fidomatic BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fidomatic BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fidomatic BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fidomatic BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fidomatic BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fidomatic BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fidomatic BVBA
Products information Fidomatic BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01251861572
Ondernemingsnummer: 7138061523
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Fidomatic BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fidomatic BVBA
(Get full report from official database of BE for Fidomatic BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fidomatic BVBA
Addition kinds of activities for Fidomatic BVBA

9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
51310107. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
56320204. Lingerie en korsetten (ondergoed) | Lingerie and corsets (underwear)
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales

Werken bij Fidomatic BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fidomatic BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fidomatic BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fidomatic BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne (Diest) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Fidomatic BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fidomatic BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fidomatic BVBA. Laat een reactie achter voor Fidomatic BVBA. Fidomatic BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fidomatic BVBA. Leave a respond for Fidomatic BVBA. Fidomatic BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fidomatic BVBA op de google maps. Adres en contacten Fidomatic BVBA
Location of Fidomatic BVBA on the google maps. Address and contacts of Fidomatic BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fidomatic BVBA Fidomatic BVBA: Cheron G | Dejongh Electrics BVBA | EURONYL NV | Auxilia sa | Jaritex nv

Other related companies as Fidomatic BVBA: Cheron G | Dejongh Electrics BVBA | EURONYL NV | Auxilia sa | Jaritex nv

Fidomatic BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Fidomatic BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01251861572. Het bedrijf Fidomatic BVBA bevindt zich op het adres: 't Lindeke 4,8880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fidomatic BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fidomatic BVBA is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fidomatic BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fidomatic BVBA, openstaande posities, locatie van Fidomatic BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fidomatic BVBA is a company, that was registered 2000 in Ledegem (Sint-Eloois-Winkel) region, Belgium. Full name of company is Fidomatic BVBA, company assigned to the tax number BE01251861572. The company Fidomatic BVBA is located at the address: 't Lindeke 4,8880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fidomatic BVBA were not found.
The main activity of Fidomatic BVBA is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fidomatic BVBA is not available. You also can look at reviews of Fidomatic BVBA, open positions, location of Fidomatic BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fidomatic BVBA, Ledegem (Sint-Eloois-Winkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fidomatic BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fidomatic BVBA, Ledegem (Sint-Eloois-Winkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fidomatic BVBA, employees, financial statistics.