ASTRON BUILDINGS

Contactgegevens ASTRON BUILDINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTRON BUILDINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTRON BUILDINGS

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Oude Vijversstraat 55,1190, België

Telefoon (phone): 02 340 95 15 02 340 95 15

Fax (fax): +32 (53) 840-82-83 +32 (53) 840-82-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTRON BUILDINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTRON BUILDINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTRON BUILDINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTRON BUILDINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTRON BUILDINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTRON BUILDINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTRON BUILDINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTRON BUILDINGS
Products information ASTRON BUILDINGS

BTW identificatienummer (tax): BE04403015136
Ondernemingsnummer: 7803009033
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ASTRON BUILDINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTRON BUILDINGS
(Get full report from official database of BE for ASTRON BUILDINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTRON BUILDINGS
Addition kinds of activities for ASTRON BUILDINGS

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
754903. Sleepdiensten | Towing services
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
36250201. Armatuur relais | Armature relays
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij ASTRON BUILDINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTRON BUILDINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTRON BUILDINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTRON BUILDINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van ASTRON BUILDINGS in sociale netwerken
Look for responds of ASTRON BUILDINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTRON BUILDINGS. Laat een reactie achter voor ASTRON BUILDINGS. ASTRON BUILDINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTRON BUILDINGS. Leave a respond for ASTRON BUILDINGS. ASTRON BUILDINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTRON BUILDINGS op de google maps. Adres en contacten ASTRON BUILDINGS
Location of ASTRON BUILDINGS on the google maps. Address and contacts of ASTRON BUILDINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTRON BUILDINGS ASTRON BUILDINGS: Vandermarliere NV | ALLO INTERIM SA | LALOUX STORES SA | Eropak N.V. | Nemegeer G

Other related companies as ASTRON BUILDINGS: Vandermarliere NV | ALLO INTERIM SA | LALOUX STORES SA | Eropak N.V. | Nemegeer G

ASTRON BUILDINGS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is ASTRON BUILDINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04403015136. Het bedrijf ASTRON BUILDINGS bevindt zich op het adres: Oude Vijversstraat 55,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ASTRON BUILDINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASTRON BUILDINGS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTRON BUILDINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTRON BUILDINGS, openstaande posities, locatie van ASTRON BUILDINGS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASTRON BUILDINGS is a company, that was registered 2017 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is ASTRON BUILDINGS, company assigned to the tax number BE04403015136. The company ASTRON BUILDINGS is located at the address: Oude Vijversstraat 55,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ASTRON BUILDINGS were not found.
The main activity of ASTRON BUILDINGS is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTRON BUILDINGS is not available. You also can look at reviews of ASTRON BUILDINGS, open positions, location of ASTRON BUILDINGS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTRON BUILDINGS, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTRON BUILDINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTRON BUILDINGS, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTRON BUILDINGS, employees, financial statistics.