Crédit Plus (Le)

Contactgegevens Crédit Plus (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crédit Plus (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Crédit Plus (Le)

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Avenue Blonden 50 Bus 11,4000, België

Telefoon (phone): 04 252 00 19; 04 252 44 22; 04 253 41 47 04 252 00 19; 04 252 44 22; 04 253 41 47

Fax (fax): 04 253 41 47 04 253 41 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crédit Plus (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crédit Plus (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crédit Plus (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crédit Plus (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crédit Plus (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crédit Plus (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crédit Plus (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crédit Plus (Le)
Products information Crédit Plus (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE04085235595
Ondernemingsnummer: 1090087890
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 332,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Crédit Plus (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crédit Plus (Le)
(Get full report from official database of BE for Crédit Plus (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Crédit Plus (Le)
Addition kinds of activities for Crédit Plus (Le)

721300. Linnengoed | Linen supply
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
22990103. Haar, gekruld: voor stoffering, kussen en quiltvulling | Hair, curled: for upholstery, pillow, and quilt filling
35319907. Mud jacks | Mud jacks
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)

Werken bij Crédit Plus (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crédit Plus (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crédit Plus (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crédit Plus (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

Zoek naar antwoorden van Crédit Plus (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Crédit Plus (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crédit Plus (Le). Laat een reactie achter voor Crédit Plus (Le). Crédit Plus (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crédit Plus (Le). Leave a respond for Crédit Plus (Le). Crédit Plus (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crédit Plus (Le) op de google maps. Adres en contacten Crédit Plus (Le)
Location of Crédit Plus (Le) on the google maps. Address and contacts of Crédit Plus (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Crédit Plus (Le) Crédit Plus (Le): Wilkin (Maison) SPRL | Translatim | JS-Consult BVBA | Meex.L | sabino picone

Other related companies as Crédit Plus (Le): Wilkin (Maison) SPRL | Translatim | JS-Consult BVBA | Meex.L | sabino picone

Crédit Plus (Le) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Crédit Plus (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04085235595. Het bedrijf Crédit Plus (Le) bevindt zich op het adres: Avenue Blonden 50 Bus 11,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 332,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Crédit Plus (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crédit Plus (Le) is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crédit Plus (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crédit Plus (Le), openstaande posities, locatie van Crédit Plus (Le) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crédit Plus (Le) is a company, that was registered 1985 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Crédit Plus (Le), company assigned to the tax number BE04085235595. The company Crédit Plus (Le) is located at the address: Avenue Blonden 50 Bus 11,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 332,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Crédit Plus (Le) were not found.
The main activity of Crédit Plus (Le) is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Crédit Plus (Le) is not available. You also can look at reviews of Crédit Plus (Le), open positions, location of Crédit Plus (Le) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crédit Plus (Le), Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crédit Plus (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crédit Plus (Le), Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crédit Plus (Le), employees, financial statistics.