CABINET BOTTIN-RIGO

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CABINET BOTTIN-RIGO

Contactgegevens CABINET BOTTIN-RIGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABINET BOTTIN-RIGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABINET BOTTIN-RIGO

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Beeckman 14,4000, België

Telefoon (phone): 04 222 32 25 04 222 32 25

Fax (fax): 04 223 31 86 04 223 31 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABINET BOTTIN-RIGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABINET BOTTIN-RIGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABINET BOTTIN-RIGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABINET BOTTIN-RIGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABINET BOTTIN-RIGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABINET BOTTIN-RIGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABINET BOTTIN-RIGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABINET BOTTIN-RIGO
Products information CABINET BOTTIN-RIGO

BTW identificatienummer (tax): BE04819671630
Ondernemingsnummer: 5940002441
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CABINET BOTTIN-RIGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABINET BOTTIN-RIGO
(Get full report from official database of BE for CABINET BOTTIN-RIGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABINET BOTTIN-RIGO
Addition kinds of activities for CABINET BOTTIN-RIGO

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
5023. Woninginrichting | Homefurnishings
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
78129900. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec

Werken bij CABINET BOTTIN-RIGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABINET BOTTIN-RIGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABINET BOTTIN-RIGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABINET BOTTIN-RIGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van CABINET BOTTIN-RIGO in sociale netwerken
Look for responds of CABINET BOTTIN-RIGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABINET BOTTIN-RIGO. Laat een reactie achter voor CABINET BOTTIN-RIGO. CABINET BOTTIN-RIGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABINET BOTTIN-RIGO. Leave a respond for CABINET BOTTIN-RIGO. CABINET BOTTIN-RIGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABINET BOTTIN-RIGO op de google maps. Adres en contacten CABINET BOTTIN-RIGO
Location of CABINET BOTTIN-RIGO on the google maps. Address and contacts of CABINET BOTTIN-RIGO

Andere gerelateerde bedrijven als come CABINET BOTTIN-RIGO CABINET BOTTIN-RIGO: Van Gorp's Moderne Wegenbouw NV | STC BVBA | Mac Industrial BVBA | De Suikerklomp | Marlux N.V.

Other related companies as CABINET BOTTIN-RIGO: Van Gorp's Moderne Wegenbouw NV | STC BVBA | Mac Industrial BVBA | De Suikerklomp | Marlux N.V.

CABINET BOTTIN-RIGO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is CABINET BOTTIN-RIGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04819671630. Het bedrijf CABINET BOTTIN-RIGO bevindt zich op het adres: Rue Beeckman 14,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CABINET BOTTIN-RIGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABINET BOTTIN-RIGO is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABINET BOTTIN-RIGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABINET BOTTIN-RIGO, openstaande posities, locatie van CABINET BOTTIN-RIGO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CABINET BOTTIN-RIGO is a company, that was registered 1991 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is CABINET BOTTIN-RIGO, company assigned to the tax number BE04819671630. The company CABINET BOTTIN-RIGO is located at the address: Rue Beeckman 14,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CABINET BOTTIN-RIGO were not found.
The main activity of CABINET BOTTIN-RIGO is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CABINET BOTTIN-RIGO is not available. You also can look at reviews of CABINET BOTTIN-RIGO, open positions, location of CABINET BOTTIN-RIGO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABINET BOTTIN-RIGO, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABINET BOTTIN-RIGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABINET BOTTIN-RIGO, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABINET BOTTIN-RIGO, employees, financial statistics.