B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Contactgegevens B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Avenue Charles Deliège 48,7130, België

Telefoon (phone): 064 34 20 20 064 34 20 20

Fax (fax): 064 37 01 33 064 37 01 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Products information B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08320465087
Ondernemingsnummer: 7254516601
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
(Get full report from official database of BE for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Addition kinds of activities for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
28330216. theobromine | Theobromine
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
86990100. Atletische organisaties | Athletic organizations

Werken bij B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL in sociale netwerken
Look for responds of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Laat een reactie achter voor B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. Leave a respond for B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL. B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL op de google maps. Adres en contacten B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL
Location of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL on the google maps. Address and contacts of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: Gecautherm SPRL | Leo Taxi | Schollier BVBA | TALPE F CONSTRUCT NV | Erasmushogeschool Dep Sociaal-Agogisch Werk

Other related companies as B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL: Gecautherm SPRL | Leo Taxi | Schollier BVBA | TALPE F CONSTRUCT NV | Erasmushogeschool Dep Sociaal-Agogisch Werk

B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08320465087. Het bedrijf B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Charles Deliège 48,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 757,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, openstaande posities, locatie van B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is a company, that was registered 1988 in Binche region, Belgium. Full name of company is B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, company assigned to the tax number BE08320465087. The company B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is located at the address: Avenue Charles Deliège 48,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 757,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL were not found.
The main activity of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL is not available. You also can look at reviews of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, open positions, location of B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL, employees, financial statistics.