ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Contactgegevens ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Regio (region): Namur (Jambes), België

Adres (address): Avenue Gouverneur Bovesse 32,5100, België

Telefoon (phone): 081 30 09 00 081 30 09 00

Fax (fax): 081 30 04 44 081 30 04 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Products information ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE02047271728
Ondernemingsnummer: 5349487304
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Addition kinds of activities for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
15310000. Operatieve bouwers | Operative builders
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight
59429905. Stripboeken | Comic books

Werken bij ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Laat een reactie achter voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Leave a respond for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Location of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: Bara Plastic SPRL | DE WARANDE/ SCHMIDT KEUKENS | Terres d'Aventure | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Carlos Quinto (Salons)

Other related companies as ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: Bara Plastic SPRL | DE WARANDE/ SCHMIDT KEUKENS | Terres d'Aventure | A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | Carlos Quinto (Salons)

ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Namur (Jambes), België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02047271728. Het bedrijf ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA bevindt zich op het adres: Avenue Gouverneur Bovesse 32,5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, openstaande posities, locatie van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is a company, that was registered 2009 in Namur (Jambes) region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, company assigned to the tax number BE02047271728. The company ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is located at the address: Avenue Gouverneur Bovesse 32,5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA were not found.
The main activity of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, open positions, location of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, Namur (Jambes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, Namur (Jambes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, employees, financial statistics.