Buyck Pascale

Contactgegevens Buyck Pascale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buyck Pascale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buyck Pascale

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kruishofstraat 144 Bus 111,2020, België

Telefoon (phone): 03 830 09 11 03 830 09 11

Fax (fax): 03 830 05 92 03 830 05 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buyck Pascale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buyck Pascale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buyck Pascale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buyck Pascale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buyck Pascale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buyck Pascale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buyck Pascale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buyck Pascale
Products information Buyck Pascale

BTW identificatienummer (tax): BE03549926757
Ondernemingsnummer: 7844207763
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Buyck Pascale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buyck Pascale
(Get full report from official database of BE for Buyck Pascale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buyck Pascale
Addition kinds of activities for Buyck Pascale

358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
24490203. Hot tubs, hout | Hot tubs, wood
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services

Werken bij Buyck Pascale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buyck Pascale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buyck Pascale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buyck Pascale. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Buyck Pascale in sociale netwerken
Look for responds of Buyck Pascale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buyck Pascale. Laat een reactie achter voor Buyck Pascale. Buyck Pascale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buyck Pascale. Leave a respond for Buyck Pascale. Buyck Pascale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buyck Pascale op de google maps. Adres en contacten Buyck Pascale
Location of Buyck Pascale on the google maps. Address and contacts of Buyck Pascale

Andere gerelateerde bedrijven als come Buyck Pascale Buyck Pascale: Belmedu SA | Caféière (La) | MARGAUX, HELENE | MOLCO N.V | de Filmfabriek bvba

Other related companies as Buyck Pascale: Belmedu SA | Caféière (La) | MARGAUX, HELENE | MOLCO N.V | de Filmfabriek bvba

Buyck Pascale is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Buyck Pascale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03549926757. Het bedrijf Buyck Pascale bevindt zich op het adres: Kruishofstraat 144 Bus 111,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Buyck Pascale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buyck Pascale is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buyck Pascale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buyck Pascale, openstaande posities, locatie van Buyck Pascale op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buyck Pascale is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Buyck Pascale, company assigned to the tax number BE03549926757. The company Buyck Pascale is located at the address: Kruishofstraat 144 Bus 111,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Buyck Pascale were not found.
The main activity of Buyck Pascale is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Buyck Pascale is not available. You also can look at reviews of Buyck Pascale, open positions, location of Buyck Pascale on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buyck Pascale, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buyck Pascale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buyck Pascale, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buyck Pascale, employees, financial statistics.