Argentakantoor Bissegem

Contactgegevens Argentakantoor Bissegem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argentakantoor Bissegem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argentakantoor Bissegem

Regio (region): Kortrijk (Bissegem), België

Adres (address): Meensesteenweg 397,8501, België

Telefoon (phone): 056 36 05 08 056 36 05 08

Fax (fax): 056 36 04 98 056 36 04 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argentakantoor Bissegem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argentakantoor Bissegem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argentakantoor Bissegem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argentakantoor Bissegem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argentakantoor Bissegem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argentakantoor Bissegem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argentakantoor Bissegem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argentakantoor Bissegem
Products information Argentakantoor Bissegem

BTW identificatienummer (tax): BE06314910888
Ondernemingsnummer: 2552917480
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Argentakantoor Bissegem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argentakantoor Bissegem
(Get full report from official database of BE for Argentakantoor Bissegem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argentakantoor Bissegem
Addition kinds of activities for Argentakantoor Bissegem

20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
29920000. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)
38619907. Stereopticons | Stereopticons
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry

Werken bij Argentakantoor Bissegem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argentakantoor Bissegem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argentakantoor Bissegem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argentakantoor Bissegem. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Argentakantoor Bissegem in sociale netwerken
Look for responds of Argentakantoor Bissegem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argentakantoor Bissegem. Laat een reactie achter voor Argentakantoor Bissegem. Argentakantoor Bissegem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argentakantoor Bissegem. Leave a respond for Argentakantoor Bissegem. Argentakantoor Bissegem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argentakantoor Bissegem op de google maps. Adres en contacten Argentakantoor Bissegem
Location of Argentakantoor Bissegem on the google maps. Address and contacts of Argentakantoor Bissegem

Andere gerelateerde bedrijven als come Argentakantoor Bissegem Argentakantoor Bissegem: De Ridder-Goossens BVBA | Lempereur SPRL | Devos Transport NV | Eurotroc SPRL | U.Z. Gasthuisberg

Other related companies as Argentakantoor Bissegem: De Ridder-Goossens BVBA | Lempereur SPRL | Devos Transport NV | Eurotroc SPRL | U.Z. Gasthuisberg

Argentakantoor Bissegem is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Bissegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Argentakantoor Bissegem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314910888. Het bedrijf Argentakantoor Bissegem bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 397,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Argentakantoor Bissegem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Argentakantoor Bissegem is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argentakantoor Bissegem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argentakantoor Bissegem, openstaande posities, locatie van Argentakantoor Bissegem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Argentakantoor Bissegem is a company, that was registered 1993 in Kortrijk (Bissegem) region, Belgium. Full name of company is Argentakantoor Bissegem, company assigned to the tax number BE06314910888. The company Argentakantoor Bissegem is located at the address: Meensesteenweg 397,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Argentakantoor Bissegem were not found.
The main activity of Argentakantoor Bissegem is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Argentakantoor Bissegem is not available. You also can look at reviews of Argentakantoor Bissegem, open positions, location of Argentakantoor Bissegem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argentakantoor Bissegem, Kortrijk (Bissegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argentakantoor Bissegem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argentakantoor Bissegem, Kortrijk (Bissegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argentakantoor Bissegem, employees, financial statistics.