AGENCE ANDRASS SA

Contactgegevens AGENCE ANDRASS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE ANDRASS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE ANDRASS SA

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Boetendaellaan 120 Bus 3,1180, België

Telefoon (phone): 02 344 31 50 02 344 31 50

Fax (fax): 02 347 61 47 02 347 61 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE ANDRASS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE ANDRASS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE ANDRASS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE ANDRASS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE ANDRASS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE ANDRASS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE ANDRASS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE ANDRASS SA
Products information AGENCE ANDRASS SA

BTW identificatienummer (tax): BE08024108886
Ondernemingsnummer: 4533477783
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGENCE ANDRASS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE ANDRASS SA
(Get full report from official database of BE for AGENCE ANDRASS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE ANDRASS SA
Addition kinds of activities for AGENCE ANDRASS SA

754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
20460306. Glucose | Glucose
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
39559900. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij AGENCE ANDRASS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE ANDRASS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE ANDRASS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE ANDRASS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van AGENCE ANDRASS SA in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE ANDRASS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE ANDRASS SA. Laat een reactie achter voor AGENCE ANDRASS SA. AGENCE ANDRASS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE ANDRASS SA. Leave a respond for AGENCE ANDRASS SA. AGENCE ANDRASS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE ANDRASS SA op de google maps. Adres en contacten AGENCE ANDRASS SA
Location of AGENCE ANDRASS SA on the google maps. Address and contacts of AGENCE ANDRASS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE ANDRASS SA AGENCE ANDRASS SA: Ackmo BVBA | Prana | Metalix Schaffen NV | Bernadette Simons | PTC BELGIUM SPRL

Other related companies as AGENCE ANDRASS SA: Ackmo BVBA | Prana | Metalix Schaffen NV | Bernadette Simons | PTC BELGIUM SPRL

AGENCE ANDRASS SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE ANDRASS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08024108886. Het bedrijf AGENCE ANDRASS SA bevindt zich op het adres: Boetendaellaan 120 Bus 3,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGENCE ANDRASS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE ANDRASS SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE ANDRASS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE ANDRASS SA, openstaande posities, locatie van AGENCE ANDRASS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE ANDRASS SA is a company, that was registered 1990 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is AGENCE ANDRASS SA, company assigned to the tax number BE08024108886. The company AGENCE ANDRASS SA is located at the address: Boetendaellaan 120 Bus 3,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGENCE ANDRASS SA were not found.
The main activity of AGENCE ANDRASS SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE ANDRASS SA is not available. You also can look at reviews of AGENCE ANDRASS SA, open positions, location of AGENCE ANDRASS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE ANDRASS SA, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE ANDRASS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE ANDRASS SA, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE ANDRASS SA, employees, financial statistics.