ACRHYP-VKH SA

Contactgegevens ACRHYP-VKH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACRHYP-VKH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACRHYP-VKH SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Maesstraat 13,1050, België

Telefoon (phone): 02 647 43 43; 0475 20 48 87; 0475 43 26 28 02 647 43 43; 0475 20 48 87; 0475 43 26 28

Fax (fax): 02 646 95 05 02 646 95 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACRHYP-VKH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACRHYP-VKH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACRHYP-VKH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACRHYP-VKH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACRHYP-VKH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACRHYP-VKH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACRHYP-VKH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACRHYP-VKH SA
Products information ACRHYP-VKH SA

BTW identificatienummer (tax): BE07378112792
Ondernemingsnummer: 1162872314
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACRHYP-VKH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACRHYP-VKH SA
(Get full report from official database of BE for ACRHYP-VKH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACRHYP-VKH SA
Addition kinds of activities for ACRHYP-VKH SA

395300. Markeringsapparaten | Marking devices
508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
50130121. Lichaamsreparatie of verfartikelen, automotive | Body repair or paint shop supplies, automotive
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction

Werken bij ACRHYP-VKH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACRHYP-VKH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACRHYP-VKH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACRHYP-VKH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van ACRHYP-VKH SA in sociale netwerken
Look for responds of ACRHYP-VKH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACRHYP-VKH SA. Laat een reactie achter voor ACRHYP-VKH SA. ACRHYP-VKH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACRHYP-VKH SA. Leave a respond for ACRHYP-VKH SA. ACRHYP-VKH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACRHYP-VKH SA op de google maps. Adres en contacten ACRHYP-VKH SA
Location of ACRHYP-VKH SA on the google maps. Address and contacts of ACRHYP-VKH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACRHYP-VKH SA ACRHYP-VKH SA: Damo Optiek | Harmoplant SPRL | Bakkerijtechniek B.V.B.A. | Linalux A.E.D.B. S.C.R.L. | Regus Brussels Avenue Louise N.V.

Other related companies as ACRHYP-VKH SA: Damo Optiek | Harmoplant SPRL | Bakkerijtechniek B.V.B.A. | Linalux A.E.D.B. S.C.R.L. | Regus Brussels Avenue Louise N.V.

ACRHYP-VKH SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ACRHYP-VKH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07378112792. Het bedrijf ACRHYP-VKH SA bevindt zich op het adres: Maesstraat 13,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACRHYP-VKH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACRHYP-VKH SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACRHYP-VKH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACRHYP-VKH SA, openstaande posities, locatie van ACRHYP-VKH SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACRHYP-VKH SA is a company, that was registered 2012 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ACRHYP-VKH SA, company assigned to the tax number BE07378112792. The company ACRHYP-VKH SA is located at the address: Maesstraat 13,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACRHYP-VKH SA were not found.
The main activity of ACRHYP-VKH SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACRHYP-VKH SA is not available. You also can look at reviews of ACRHYP-VKH SA, open positions, location of ACRHYP-VKH SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACRHYP-VKH SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACRHYP-VKH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACRHYP-VKH SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACRHYP-VKH SA, employees, financial statistics.