Hagomat NV

Contactgegevens Hagomat NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hagomat NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hagomat NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Guldensporenstraat 70,1800, België

Telefoon (phone): 02 252 12 54; 02 252 13 73; 0475 25 88 40 02 252 12 54; 02 252 13 73; 0475 25 88 40

Fax (fax): 02 251 22 63 02 251 22 63

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hagomat NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hagomat NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hagomat NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hagomat NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hagomat NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hagomat NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hagomat NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hagomat NV
Products information Hagomat NV

BTW identificatienummer (tax): BE02799560546
Ondernemingsnummer: 6025970458
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hagomat NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hagomat NV
(Get full report from official database of BE for Hagomat NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hagomat NV
Addition kinds of activities for Hagomat NV

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
50329905. Grind | Gravel
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
72991002. Belastingvergoeding korting | Tax refund discounting
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair

Werken bij Hagomat NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hagomat NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hagomat NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hagomat NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

Zoek naar antwoorden van Hagomat NV in sociale netwerken
Look for responds of Hagomat NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hagomat NV. Laat een reactie achter voor Hagomat NV. Hagomat NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hagomat NV. Leave a respond for Hagomat NV. Hagomat NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hagomat NV op de google maps. Adres en contacten Hagomat NV
Location of Hagomat NV on the google maps. Address and contacts of Hagomat NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hagomat NV Hagomat NV: STICHELBOUT SA | DE BONESTAAK & DE MAKERIJ | Stratyx Business Solutions | ANNERIC BVBA | LENAUR

Other related companies as Hagomat NV: STICHELBOUT SA | DE BONESTAAK & DE MAKERIJ | Stratyx Business Solutions | ANNERIC BVBA | LENAUR

Hagomat NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Hagomat NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02799560546. Het bedrijf Hagomat NV bevindt zich op het adres: Guldensporenstraat 70,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hagomat NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hagomat NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hagomat NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hagomat NV, openstaande posities, locatie van Hagomat NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Hagomat NV is a company, that was registered 1985 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Hagomat NV, company assigned to the tax number BE02799560546. The company Hagomat NV is located at the address: Guldensporenstraat 70,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hagomat NV were not found.
The main activity of Hagomat NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hagomat NV is not available. You also can look at reviews of Hagomat NV, open positions, location of Hagomat NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hagomat NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hagomat NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hagomat NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hagomat NV, employees, financial statistics.