De Ster NV

Contactgegevens De Ster NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ster NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ster NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Kapellestraat 4,9300, België

Telefoon (phone): 053 21 19 30 053 21 19 30

Fax (fax): 053 77 23 52 053 77 23 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ster NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ster NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ster NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ster NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ster NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ster NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ster NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ster NV
Products information De Ster NV

BTW identificatienummer (tax): BE04745513916
Ondernemingsnummer: 1121948242
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Ster NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ster NV
(Get full report from official database of BE for De Ster NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ster NV
Addition kinds of activities for De Ster NV

5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
8351. Kinderopvangdiensten | Child day care services
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
50820101. straatstenen | Pavers
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services
73899902. Ballonnen, nieuwigheid en speelgoed | Balloons, novelty and toy

Werken bij De Ster NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ster NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ster NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ster NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van De Ster NV in sociale netwerken
Look for responds of De Ster NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ster NV. Laat een reactie achter voor De Ster NV. De Ster NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ster NV. Leave a respond for De Ster NV. De Ster NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ster NV op de google maps. Adres en contacten De Ster NV
Location of De Ster NV on the google maps. Address and contacts of De Ster NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ster NV De Ster NV: Auto's Lierman | LZS BENELUX NV | Bâtiments & Menuiserie SA | All Works at Height | VERHAEGEN, STEPHANE

Other related companies as De Ster NV: Auto's Lierman | LZS BENELUX NV | Bâtiments & Menuiserie SA | All Works at Height | VERHAEGEN, STEPHANE

De Ster NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ster NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04745513916. Het bedrijf De Ster NV bevindt zich op het adres: Kapellestraat 4,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Ster NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ster NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ster NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ster NV, openstaande posities, locatie van De Ster NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Ster NV is a company, that was registered 2008 in Aalst region, Belgium. Full name of company is De Ster NV, company assigned to the tax number BE04745513916. The company De Ster NV is located at the address: Kapellestraat 4,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Ster NV were not found.
The main activity of De Ster NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ster NV is not available. You also can look at reviews of De Ster NV, open positions, location of De Ster NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ster NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ster NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ster NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ster NV, employees, financial statistics.