Accent Partners

Contactgegevens Accent Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accent Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accent Partners

Regio (region): Zwevegem, België

Adres (address): Hoogland 20,8550, België

Telefoon (phone): 050 33 29 41; 051 24 76 92; 056 75 87 67; 057 20 29 33; 059 51 42 90 050 33 29 41; 051 24 76 92; 056 75 87 67; 057 20 29 33; 059 51 42 90

Fax (fax): 056 75 49 71 056 75 49 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accent Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accent Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accent Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accent Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accent Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accent Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accent Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accent Partners
Products information Accent Partners

BTW identificatienummer (tax): BE05900177001
Ondernemingsnummer: 3274169921
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Accent Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accent Partners
(Get full report from official database of BE for Accent Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accent Partners
Addition kinds of activities for Accent Partners

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
344305. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
73349900. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
76410100. Bekleding werk | Upholstery work
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist

Werken bij Accent Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accent Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accent Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accent Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van Accent Partners in sociale netwerken
Look for responds of Accent Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accent Partners. Laat een reactie achter voor Accent Partners. Accent Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accent Partners. Leave a respond for Accent Partners. Accent Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accent Partners op de google maps. Adres en contacten Accent Partners
Location of Accent Partners on the google maps. Address and contacts of Accent Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come Accent Partners Accent Partners: Heyerick | Radar Automation NV | Chemie Product SPRL | Scholts C & Fils Zonen | Elsevier Business Information

Other related companies as Accent Partners: Heyerick | Radar Automation NV | Chemie Product SPRL | Scholts C & Fils Zonen | Elsevier Business Information

Accent Partners is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zwevegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Accent Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05900177001. Het bedrijf Accent Partners bevindt zich op het adres: Hoogland 20,8550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Accent Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accent Partners is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accent Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accent Partners, openstaande posities, locatie van Accent Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accent Partners is a company, that was registered 2016 in Zwevegem region, Belgium. Full name of company is Accent Partners, company assigned to the tax number BE05900177001. The company Accent Partners is located at the address: Hoogland 20,8550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Accent Partners were not found.
The main activity of Accent Partners is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Accent Partners is not available. You also can look at reviews of Accent Partners, open positions, location of Accent Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accent Partners, Zwevegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accent Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accent Partners, Zwevegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accent Partners, employees, financial statistics.