WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS

Contactgegevens WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Ten Eekhovelei 240,2100, België

Telefoon (phone): 03 325 48 29 03 325 48 29

Fax (fax): +32 (71) 979-54-41 +32 (71) 979-54-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS
Products information WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS

BTW identificatienummer (tax): BE05386566162
Ondernemingsnummer: 3571350097
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS
(Get full report from official database of BE for WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS
Addition kinds of activities for WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS

809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
38279907. interferometers | Interferometers
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
50520103. Ijzererts | Iron ore
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon

Werken bij WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS in sociale netwerken
Look for responds of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. Laat een reactie achter voor WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. Leave a respond for WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS. WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS op de google maps. Adres en contacten WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS
Location of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS on the google maps. Address and contacts of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS

Andere gerelateerde bedrijven als come WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: R & Co Kapsalon | Vanhalme NV | FE & T NV | Sevenants-Kennis BVBA | SALAETS,STEVEN

Other related companies as WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS: R & Co Kapsalon | Vanhalme NV | FE & T NV | Sevenants-Kennis BVBA | SALAETS,STEVEN

WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386566162. Het bedrijf WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS bevindt zich op het adres: Ten Eekhovelei 240,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, openstaande posities, locatie van WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is a company, that was registered 1994 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, company assigned to the tax number BE05386566162. The company WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is located at the address: Ten Eekhovelei 240,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS were not found.
The main activity of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS is not available. You also can look at reviews of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, open positions, location of WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WHIRLPOOL-ELECTRO TECHNICS, employees, financial statistics.