Frigo Electronics BVBA

Contactgegevens Frigo Electronics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frigo Electronics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frigo Electronics BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Putse baan 26C,2040, België

Telefoon (phone): 03 568 08 42 03 568 08 42

Fax (fax): 03 568 07 48 03 568 07 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frigo Electronics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frigo Electronics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frigo Electronics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frigo Electronics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frigo Electronics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frigo Electronics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frigo Electronics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frigo Electronics BVBA
Products information Frigo Electronics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03491149902
Ondernemingsnummer: 2892120361
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Frigo Electronics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frigo Electronics BVBA
(Get full report from official database of BE for Frigo Electronics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frigo Electronics BVBA
Addition kinds of activities for Frigo Electronics BVBA

20660100. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
28749901. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die fosfaatmest maken | Plant foods, mixed: from plants making phosphatic fertilizer
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal

Werken bij Frigo Electronics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frigo Electronics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frigo Electronics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frigo Electronics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van Frigo Electronics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Frigo Electronics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frigo Electronics BVBA. Laat een reactie achter voor Frigo Electronics BVBA. Frigo Electronics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frigo Electronics BVBA. Leave a respond for Frigo Electronics BVBA. Frigo Electronics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frigo Electronics BVBA op de google maps. Adres en contacten Frigo Electronics BVBA
Location of Frigo Electronics BVBA on the google maps. Address and contacts of Frigo Electronics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Frigo Electronics BVBA Frigo Electronics BVBA: JDA (Just Dynamic Audio & Automation) | Technaphot SA | Pouille Immo | Cabrade (La) | New Line B.V.B.A.

Other related companies as Frigo Electronics BVBA: JDA (Just Dynamic Audio & Automation) | Technaphot SA | Pouille Immo | Cabrade (La) | New Line B.V.B.A.

Frigo Electronics BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Frigo Electronics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03491149902. Het bedrijf Frigo Electronics BVBA bevindt zich op het adres: Putse baan 26C,2040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Frigo Electronics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frigo Electronics BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frigo Electronics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frigo Electronics BVBA, openstaande posities, locatie van Frigo Electronics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frigo Electronics BVBA is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Frigo Electronics BVBA, company assigned to the tax number BE03491149902. The company Frigo Electronics BVBA is located at the address: Putse baan 26C,2040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Frigo Electronics BVBA were not found.
The main activity of Frigo Electronics BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Frigo Electronics BVBA is not available. You also can look at reviews of Frigo Electronics BVBA, open positions, location of Frigo Electronics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frigo Electronics BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frigo Electronics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frigo Electronics BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frigo Electronics BVBA, employees, financial statistics.