Electro-Zschau SCRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Electro-Zschau SCRL
Private companiesPersonal Services • Electro-Zschau SCRL

Contactgegevens Electro-Zschau SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro-Zschau SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro-Zschau SCRL

Regio (region): Wavre (Limal), België

Adres (address): Rue Achille Bauduin 68,1300, België

Telefoon (phone): 010 41 60 05 010 41 60 05

Fax (fax): 010 41 93 44 010 41 93 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro-Zschau SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro-Zschau SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro-Zschau SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro-Zschau SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro-Zschau SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro-Zschau SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro-Zschau SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro-Zschau SCRL
Products information Electro-Zschau SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02613342285
Ondernemingsnummer: 7327301025
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Electro-Zschau SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro-Zschau SCRL
(Get full report from official database of BE for Electro-Zschau SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro-Zschau SCRL
Addition kinds of activities for Electro-Zschau SCRL

3675. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
02799903. Insect boerderij | Insect farm
07230100. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties
70110000. Hotels en motels | Hotels and motels
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij Electro-Zschau SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro-Zschau SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro-Zschau SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro-Zschau SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

Zoek naar antwoorden van Electro-Zschau SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Electro-Zschau SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro-Zschau SCRL. Laat een reactie achter voor Electro-Zschau SCRL. Electro-Zschau SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro-Zschau SCRL. Leave a respond for Electro-Zschau SCRL. Electro-Zschau SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro-Zschau SCRL op de google maps. Adres en contacten Electro-Zschau SCRL
Location of Electro-Zschau SCRL on the google maps. Address and contacts of Electro-Zschau SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro-Zschau SCRL Electro-Zschau SCRL: Platteau | Natha | Henneaux Frères S.A. | Delori, Benoit | La Bayarde s.a

Other related companies as Electro-Zschau SCRL: Platteau | Natha | Henneaux Frères S.A. | Delori, Benoit | La Bayarde s.a

Electro-Zschau SCRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wavre (Limal), België. De volledige naam van het bedrijf is Electro-Zschau SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02613342285. Het bedrijf Electro-Zschau SCRL bevindt zich op het adres: Rue Achille Bauduin 68,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Electro-Zschau SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electro-Zschau SCRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro-Zschau SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro-Zschau SCRL, openstaande posities, locatie van Electro-Zschau SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro-Zschau SCRL is a company, that was registered 2014 in Wavre (Limal) region, Belgium. Full name of company is Electro-Zschau SCRL, company assigned to the tax number BE02613342285. The company Electro-Zschau SCRL is located at the address: Rue Achille Bauduin 68,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Electro-Zschau SCRL were not found.
The main activity of Electro-Zschau SCRL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro-Zschau SCRL is not available. You also can look at reviews of Electro-Zschau SCRL, open positions, location of Electro-Zschau SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro-Zschau SCRL, Wavre (Limal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro-Zschau SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro-Zschau SCRL, Wavre (Limal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro-Zschau SCRL, employees, financial statistics.