Delfi Multimedia Computers

Contactgegevens Delfi Multimedia Computers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delfi Multimedia Computers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delfi Multimedia Computers

Regio (region): Marche-en-Famenne (Waha), België

Adres (address): Rue des Tombes 16,6900, België

Telefoon (phone): 084 31 53 37 084 31 53 37

Fax (fax): 084 31 22 35 084 31 22 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delfi Multimedia Computers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delfi Multimedia Computers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delfi Multimedia Computers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delfi Multimedia Computers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delfi Multimedia Computers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delfi Multimedia Computers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delfi Multimedia Computers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delfi Multimedia Computers
Products information Delfi Multimedia Computers

BTW identificatienummer (tax): BE04577423095
Ondernemingsnummer: 5801025390
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Delfi Multimedia Computers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delfi Multimedia Computers
(Get full report from official database of BE for Delfi Multimedia Computers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delfi Multimedia Computers
Addition kinds of activities for Delfi Multimedia Computers

28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij Delfi Multimedia Computers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delfi Multimedia Computers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delfi Multimedia Computers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delfi Multimedia Computers. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Delfi Multimedia Computers in sociale netwerken
Look for responds of Delfi Multimedia Computers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delfi Multimedia Computers. Laat een reactie achter voor Delfi Multimedia Computers. Delfi Multimedia Computers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delfi Multimedia Computers. Leave a respond for Delfi Multimedia Computers. Delfi Multimedia Computers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delfi Multimedia Computers op de google maps. Adres en contacten Delfi Multimedia Computers
Location of Delfi Multimedia Computers on the google maps. Address and contacts of Delfi Multimedia Computers

Andere gerelateerde bedrijven als come Delfi Multimedia Computers Delfi Multimedia Computers: VANO LABO SA | Night & Day Promotion SPRL | Kantoff NV | Seritex SPRL | DPL Group N.V.

Other related companies as Delfi Multimedia Computers: VANO LABO SA | Night & Day Promotion SPRL | Kantoff NV | Seritex SPRL | DPL Group N.V.

Delfi Multimedia Computers is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Marche-en-Famenne (Waha), België. De volledige naam van het bedrijf is Delfi Multimedia Computers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04577423095. Het bedrijf Delfi Multimedia Computers bevindt zich op het adres: Rue des Tombes 16,6900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Delfi Multimedia Computers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delfi Multimedia Computers is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delfi Multimedia Computers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delfi Multimedia Computers, openstaande posities, locatie van Delfi Multimedia Computers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delfi Multimedia Computers is a company, that was registered 2007 in Marche-en-Famenne (Waha) region, Belgium. Full name of company is Delfi Multimedia Computers, company assigned to the tax number BE04577423095. The company Delfi Multimedia Computers is located at the address: Rue des Tombes 16,6900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Delfi Multimedia Computers were not found.
The main activity of Delfi Multimedia Computers is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delfi Multimedia Computers is not available. You also can look at reviews of Delfi Multimedia Computers, open positions, location of Delfi Multimedia Computers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delfi Multimedia Computers, Marche-en-Famenne (Waha): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delfi Multimedia Computers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delfi Multimedia Computers, Marche-en-Famenne (Waha): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delfi Multimedia Computers, employees, financial statistics.