DE CUYPER nv (HUIS)

Contactgegevens DE CUYPER nv (HUIS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CUYPER nv (HUIS): address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CUYPER nv (HUIS)

Regio (region): Putte (Beerzel), België

Adres (address): Koningsbaan 8,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 51 79 015 75 51 79

Fax (fax): 015 75 24 75 015 75 24 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CUYPER nv (HUIS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CUYPER nv (HUIS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CUYPER nv (HUIS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CUYPER nv (HUIS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CUYPER nv (HUIS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CUYPER nv (HUIS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CUYPER nv (HUIS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CUYPER nv (HUIS)
Products information DE CUYPER nv (HUIS)

BTW identificatienummer (tax): BE03635070800
Ondernemingsnummer: 8709381103
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DE CUYPER nv (HUIS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CUYPER nv (HUIS)
(Get full report from official database of BE for DE CUYPER nv (HUIS))

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CUYPER nv (HUIS)
Addition kinds of activities for DE CUYPER nv (HUIS)

422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
28650113. hydrochinonen | Hydroquinones
28920205. Dynamiet | Dynamite
34239927. Gereedschap of uitrusting voor gebruik met sportwapens | Tools or equipment for use with sporting arms
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij DE CUYPER nv (HUIS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CUYPER nv (HUIS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CUYPER nv (HUIS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CUYPER nv (HUIS). Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van DE CUYPER nv (HUIS) in sociale netwerken
Look for responds of DE CUYPER nv (HUIS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CUYPER nv (HUIS). Laat een reactie achter voor DE CUYPER nv (HUIS). DE CUYPER nv (HUIS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CUYPER nv (HUIS). Leave a respond for DE CUYPER nv (HUIS). DE CUYPER nv (HUIS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CUYPER nv (HUIS) op de google maps. Adres en contacten DE CUYPER nv (HUIS)
Location of DE CUYPER nv (HUIS) on the google maps. Address and contacts of DE CUYPER nv (HUIS)

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CUYPER nv (HUIS) DE CUYPER nv (HUIS): LIPPENS MARIO | Dentant G | BIM | Stokvis Tapes N.V. | Audio Mechanics

Other related companies as DE CUYPER nv (HUIS): LIPPENS MARIO | Dentant G | BIM | Stokvis Tapes N.V. | Audio Mechanics

DE CUYPER nv (HUIS) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Putte (Beerzel), België. De volledige naam van het bedrijf is DE CUYPER nv (HUIS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03635070800. Het bedrijf DE CUYPER nv (HUIS) bevindt zich op het adres: Koningsbaan 8,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 295,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DE CUYPER nv (HUIS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CUYPER nv (HUIS) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CUYPER nv (HUIS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CUYPER nv (HUIS), openstaande posities, locatie van DE CUYPER nv (HUIS) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE CUYPER nv (HUIS) is a company, that was registered 1998 in Putte (Beerzel) region, Belgium. Full name of company is DE CUYPER nv (HUIS), company assigned to the tax number BE03635070800. The company DE CUYPER nv (HUIS) is located at the address: Koningsbaan 8,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 295,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DE CUYPER nv (HUIS) were not found.
The main activity of DE CUYPER nv (HUIS) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CUYPER nv (HUIS) is not available. You also can look at reviews of DE CUYPER nv (HUIS), open positions, location of DE CUYPER nv (HUIS) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CUYPER nv (HUIS), Putte (Beerzel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CUYPER nv (HUIS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CUYPER nv (HUIS), Putte (Beerzel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CUYPER nv (HUIS), employees, financial statistics.