BOSCH-ELECTRO VETS

Contactgegevens BOSCH-ELECTRO VETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH-ELECTRO VETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH-ELECTRO VETS

Regio (region): Mortsel, België

Adres (address): Liersesteenweg 246-248,2640, België

Telefoon (phone): 03 455 99 74 03 455 99 74

Fax (fax): 03 454 37 98 03 454 37 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH-ELECTRO VETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH-ELECTRO VETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH-ELECTRO VETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH-ELECTRO VETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH-ELECTRO VETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH-ELECTRO VETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH-ELECTRO VETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH-ELECTRO VETS
Products information BOSCH-ELECTRO VETS

BTW identificatienummer (tax): BE08620117187
Ondernemingsnummer: 1589691162
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOSCH-ELECTRO VETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH-ELECTRO VETS
(Get full report from official database of BE for BOSCH-ELECTRO VETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH-ELECTRO VETS
Addition kinds of activities for BOSCH-ELECTRO VETS

354204. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
865100. Politieke organisaties | Political organizations
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
34959900. Wireveren, nec | Wire springs, nec
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment

Werken bij BOSCH-ELECTRO VETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH-ELECTRO VETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH-ELECTRO VETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH-ELECTRO VETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van BOSCH-ELECTRO VETS in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH-ELECTRO VETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH-ELECTRO VETS. Laat een reactie achter voor BOSCH-ELECTRO VETS. BOSCH-ELECTRO VETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH-ELECTRO VETS. Leave a respond for BOSCH-ELECTRO VETS. BOSCH-ELECTRO VETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH-ELECTRO VETS op de google maps. Adres en contacten BOSCH-ELECTRO VETS
Location of BOSCH-ELECTRO VETS on the google maps. Address and contacts of BOSCH-ELECTRO VETS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH-ELECTRO VETS BOSCH-ELECTRO VETS: Compudat | Unic Design N.V. | HELIOS INTERNATIONAL | Huktra NV | Jean-Hubert ANTOINE

Other related companies as BOSCH-ELECTRO VETS: Compudat | Unic Design N.V. | HELIOS INTERNATIONAL | Huktra NV | Jean-Hubert ANTOINE

BOSCH-ELECTRO VETS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Mortsel, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH-ELECTRO VETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08620117187. Het bedrijf BOSCH-ELECTRO VETS bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 246-248,2640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOSCH-ELECTRO VETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSCH-ELECTRO VETS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH-ELECTRO VETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH-ELECTRO VETS, openstaande posities, locatie van BOSCH-ELECTRO VETS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSCH-ELECTRO VETS is a company, that was registered 2014 in Mortsel region, Belgium. Full name of company is BOSCH-ELECTRO VETS, company assigned to the tax number BE08620117187. The company BOSCH-ELECTRO VETS is located at the address: Liersesteenweg 246-248,2640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOSCH-ELECTRO VETS were not found.
The main activity of BOSCH-ELECTRO VETS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH-ELECTRO VETS is not available. You also can look at reviews of BOSCH-ELECTRO VETS, open positions, location of BOSCH-ELECTRO VETS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH-ELECTRO VETS, Mortsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH-ELECTRO VETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH-ELECTRO VETS, Mortsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH-ELECTRO VETS, employees, financial statistics.