BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES

Contactgegevens BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 2007,1160, België

Telefoon (phone): 02 672 36 89 02 672 36 89

Fax (fax): 02 672 36 89 02 672 36 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES
Products information BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE07416015625
Ondernemingsnummer: 8225433349
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES
(Get full report from official database of BE for BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES
Addition kinds of activities for BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
382101. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
37149911. Picknick beddengoed | Pickup truck bed liners

Werken bij BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. Laat een reactie achter voor BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. Leave a respond for BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES. BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES op de google maps. Adres en contacten BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES
Location of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES on the google maps. Address and contacts of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: C.C.D. Express SPRL | Meubelen NDJ N.V. | Wirebounds Europe N.V. | ART SYMBOLS sprl | Euro Transexpress NV

Other related companies as BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES: C.C.D. Express SPRL | Meubelen NDJ N.V. | Wirebounds Europe N.V. | ART SYMBOLS sprl | Euro Transexpress NV

BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07416015625. Het bedrijf BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 2007,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, openstaande posities, locatie van BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is a company, that was registered 1985 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, company assigned to the tax number BE07416015625. The company BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is located at the address: Waverse steenweg 2007,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES were not found.
The main activity of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES is not available. You also can look at reviews of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, open positions, location of BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH-BBS ELECTRO SERVICES, employees, financial statistics.