AEG-BBS ELECTRO SERVICES

Contactgegevens AEG-BBS ELECTRO SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEG-BBS ELECTRO SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AEG-BBS ELECTRO SERVICES

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 2007,1160, België

Telefoon (phone): 02 672 36 89 02 672 36 89

Fax (fax): 02 672 36 89 02 672 36 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEG-BBS ELECTRO SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEG-BBS ELECTRO SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEG-BBS ELECTRO SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEG-BBS ELECTRO SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEG-BBS ELECTRO SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEG-BBS ELECTRO SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEG-BBS ELECTRO SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEG-BBS ELECTRO SERVICES
Products information AEG-BBS ELECTRO SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE07343505859
Ondernemingsnummer: 3714447021
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AEG-BBS ELECTRO SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEG-BBS ELECTRO SERVICES
(Get full report from official database of BE for AEG-BBS ELECTRO SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AEG-BBS ELECTRO SERVICES
Addition kinds of activities for AEG-BBS ELECTRO SERVICES

802100. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes

Werken bij AEG-BBS ELECTRO SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEG-BBS ELECTRO SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEG-BBS ELECTRO SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEG-BBS ELECTRO SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van AEG-BBS ELECTRO SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of AEG-BBS ELECTRO SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEG-BBS ELECTRO SERVICES. Laat een reactie achter voor AEG-BBS ELECTRO SERVICES. AEG-BBS ELECTRO SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEG-BBS ELECTRO SERVICES. Leave a respond for AEG-BBS ELECTRO SERVICES. AEG-BBS ELECTRO SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEG-BBS ELECTRO SERVICES op de google maps. Adres en contacten AEG-BBS ELECTRO SERVICES
Location of AEG-BBS ELECTRO SERVICES on the google maps. Address and contacts of AEG-BBS ELECTRO SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come AEG-BBS ELECTRO SERVICES AEG-BBS ELECTRO SERVICES: Fribel NV | Opdorp P | Bureau d'Expertise Nicolaï & Associés SPRL | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale | ST ANDRIES ZIEKENHUIS

Other related companies as AEG-BBS ELECTRO SERVICES: Fribel NV | Opdorp P | Bureau d'Expertise Nicolaï & Associés SPRL | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale | ST ANDRIES ZIEKENHUIS

AEG-BBS ELECTRO SERVICES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is AEG-BBS ELECTRO SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07343505859. Het bedrijf AEG-BBS ELECTRO SERVICES bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 2007,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AEG-BBS ELECTRO SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AEG-BBS ELECTRO SERVICES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEG-BBS ELECTRO SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEG-BBS ELECTRO SERVICES, openstaande posities, locatie van AEG-BBS ELECTRO SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AEG-BBS ELECTRO SERVICES is a company, that was registered 1999 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is AEG-BBS ELECTRO SERVICES, company assigned to the tax number BE07343505859. The company AEG-BBS ELECTRO SERVICES is located at the address: Waverse steenweg 2007,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AEG-BBS ELECTRO SERVICES were not found.
The main activity of AEG-BBS ELECTRO SERVICES is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AEG-BBS ELECTRO SERVICES is not available. You also can look at reviews of AEG-BBS ELECTRO SERVICES, open positions, location of AEG-BBS ELECTRO SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEG-BBS ELECTRO SERVICES, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEG-BBS ELECTRO SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEG-BBS ELECTRO SERVICES, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEG-BBS ELECTRO SERVICES, employees, financial statistics.