Meurice-Merloni Ets

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Meurice-Merloni Ets
Private companiesMiscellaneous Retail • Meurice-Merloni Ets

Contactgegevens Meurice-Merloni Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meurice-Merloni Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meurice-Merloni Ets

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Rupelweg 16,2850, België

Telefoon (phone): 03 880 85 70; 03 880 85 80; 070 22 20 31; 071 25 86 00 03 880 85 70; 03 880 85 80; 070 22 20 31; 071 25 86 00

Fax (fax): 03 888 12 49; 03 888 83 12; 071 35 79 26 03 888 12 49; 03 888 83 12; 071 35 79 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meurice-Merloni Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meurice-Merloni Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meurice-Merloni Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meurice-Merloni Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meurice-Merloni Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meurice-Merloni Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meurice-Merloni Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meurice-Merloni Ets
Products information Meurice-Merloni Ets

BTW identificatienummer (tax): BE01070587158
Ondernemingsnummer: 9360595703
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Meurice-Merloni Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meurice-Merloni Ets
(Get full report from official database of BE for Meurice-Merloni Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meurice-Merloni Ets
Addition kinds of activities for Meurice-Merloni Ets

147900. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
35310707. Zeefmachines, draagbaar | Screeners, portable
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals

Werken bij Meurice-Merloni Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meurice-Merloni Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meurice-Merloni Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meurice-Merloni Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Brainbridge - Senior SAP Plant Maintenance Site Implementation Coordinator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Miscellaneous Description Vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein (Area Brussel) Begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Aanbieden van lokale ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Plannen, organiseren en geven van opleidingen aan sleutel-en eindgebruikers. Fungeren als contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Responsibilities Je vertegenwoordigt het SAP PM-implementatieproject op het terrein Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de sleutel/eindgebruikers en hun management in het veranderingsproces dat dit project met zich meebrengt. Je biedt lokaal ondersteuning aan de business mensen zowel op het gebied van het gebruik van SAP als bij het toepassen van best practices op het gebied van onderhoudsbeheer. Je plant, organiseert en geeft opleidingen aan sleutel -en eindgebruikers. Je bent het contactpunt en verbindingspersoon tussen de mensen op het terrein en het project Je rapporteert aan het Project Management van het SAP PM-project of een van de teamleads in het project Profile Technical skills: Project Management ervaring Ervaring met werken in SAP Kennis Onderprocessen en best praktijken Veranderingsbeheer MS Office Visio Personal skills: Teamplayer Proactief Self starter, in staat te werken met beperkte supervisie

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Meurice-Merloni Ets in sociale netwerken
Look for responds of Meurice-Merloni Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meurice-Merloni Ets. Laat een reactie achter voor Meurice-Merloni Ets. Meurice-Merloni Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meurice-Merloni Ets. Leave a respond for Meurice-Merloni Ets. Meurice-Merloni Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meurice-Merloni Ets op de google maps. Adres en contacten Meurice-Merloni Ets
Location of Meurice-Merloni Ets on the google maps. Address and contacts of Meurice-Merloni Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Meurice-Merloni Ets Meurice-Merloni Ets: Bellock BVBA | Limburgse Asfalt Dichtingswerken | Clim'O'Froid | Fortrans-Division of F.P.-Distribution | 'T Soete Huys BVBA

Other related companies as Meurice-Merloni Ets: Bellock BVBA | Limburgse Asfalt Dichtingswerken | Clim'O'Froid | Fortrans-Division of F.P.-Distribution | 'T Soete Huys BVBA

Meurice-Merloni Ets is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is Meurice-Merloni Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01070587158. Het bedrijf Meurice-Merloni Ets bevindt zich op het adres: Rupelweg 16,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Meurice-Merloni Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meurice-Merloni Ets is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meurice-Merloni Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meurice-Merloni Ets, openstaande posities, locatie van Meurice-Merloni Ets op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meurice-Merloni Ets is a company, that was registered 1986 in Boom region, Belgium. Full name of company is Meurice-Merloni Ets, company assigned to the tax number BE01070587158. The company Meurice-Merloni Ets is located at the address: Rupelweg 16,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Meurice-Merloni Ets were not found.
The main activity of Meurice-Merloni Ets is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meurice-Merloni Ets is not available. You also can look at reviews of Meurice-Merloni Ets, open positions, location of Meurice-Merloni Ets on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meurice-Merloni Ets, Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meurice-Merloni Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meurice-Merloni Ets, Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meurice-Merloni Ets, employees, financial statistics.